Life&style

Ljetni broj miss7 magazina čeka te na kioscima!

  • Od 1.srpnja na kiosku te čeka novo, ljetno, osobito hvaljeno izdanje miss7 magazina
  • Za 25 kuna 276 stranica štiva koje će te pratiti cijelu sezonu 
  • Marko Grubnić otkriva planove o zasnivanju obitelji, znamo kojih deset koraka vode do savršenih nogu na plaži i donosimo iskrenu ispovijest žene koja je spavala sa šefom…
  • Samo za miss7 pišu i fotografiraju renomirani domaći autori i influenceri: Nenad Korkut, Nada Mirković, Domagoj Jakopović Ribafish, Iva Radić, Boris Kovaček, Viktor Drago, Darko Kontin, Iva Jerković, Tina Lončar, Tanja Božić, Nikolina Subašić, Mare Milin, Marko Grubišić, Mateja Vrčković, Danijel Berković, Srećko Rundić... 

Ljetni broj miss7 magazina je tu! Pred tobom je uzbudljivo putovanje kroz svijet mode, ljepote i životnog stila s početnom stanicom na najbližem kiosku. 

Znate li što je JOMO i kako vam može pomoći? Ljeto je pravo vrijeme za ovaj joy of missing out, a miss7 zna kakve su koristi imali ljudi koji su prestali kompulzivno pratiti sve što svi na društvenim mrežama tvrde da im se zbiva u životu. Možda ti ova social pauza otvori vrijeme za primjenu nekih od najvažnijih lekcija koje je miss7 doznao od seksualnih terapeuta ili jednostavno stvori vrijeme za spavanje. Današnji društveni ritam potiče neispavanost pa je miss7 dao prostora znanstvenicima koji tvrde kako bi svaka osoba trebala prilagoditi ritam dolaska na posao svom ritmu spavanja. Interesantno, zar ne?

 | Autor: miss7 miss7

Ribafish je za nas posjetio Boškinac – paški hram gastrenološkog užitka te porazgovarao i s Tvrtkom Šakotom, trendi chefom koji mijenja pravila domaće gastro-igre. Drugi autentični trendseter i najveći ovdašnji poznavatelj Madonninog rada Viktor Drago objašnjava zašto je ova umjetnica opet na vrhu Billboardove ljestvice. Met Gala opće je mjesto u svijetu mode i showbiza pa se Nenad Korkut potrudio objasniti kako je nastala ova sedamdesetogodišnja institucija. Nada Mirković vodi nas u drugu instituciju - 150 godina staru bečku operu, dok je Tanja Božić bila u Veneciji, gdje je za čitatelje miss7 širom otvorila vrata palače Fondaco dei Tedeschi.

 | Autor: miss7 miss7 Kroz ulice Rovinja i njegova skrivena blaga provele su nas rođena Rovinjka i vlasnica portala Journal Iva Radić te sjajna fotografkinja Mateja Vrčković. Krstarili smo jednom od najljepših brodskih ruta - od Rima do Atene, Malte, Sicilije i Toskane, a glavom su nam zavrtila i bespuća dalekog Meksika. miss-ov suradnik Boris Kovaček otkrio nam je svijet umjetnika Nedjeljka Mikca Caka dok su gastrobloger Darko Kontin i fotograf Danijel Berković stvorili cijeli jedan novi svijet. Zajedno s njima uroni  u dekadentnu ljetnu gozbu nakon koje je ananas završio u krletci, a ptica na slobodi. 

 | Autor: miss7 miss7 Marko Grubnić je u ekskluzivnom intervjuu kojeg prati modni editorijal s potpisom proslavljenog Marka Grubišića otkrio zašto je od sebe kreirao javnu osobu koju svi imaju potrebu komentirati, otvorio nam je svoje srce i progovorio o velikoj ljubavi koja je iza njega, ali i i o tome kako će biti najbolji tata na svijetu. 

Možda vas zanima Marko Grubnić u iskrenoj ispovijesti: “Bit ću najbolji tata na svijetu” Rubrika Stars Stars

 | Autor: miss7 miss7 Stranice posvećene ljepoti, kojima se strastveno posvetila missova Nikolina Subašić, obiluju inspirativnim temama o brončanom tenu, highliterima i rumenilima. Sve kako biste dobili onaj besprijekorni ljetni glow kojem svi težimo. A imamo i formulu kako ekspresno do dobrih nogu te tako zablistati na plaži, bazenu ili na asfaltu u dobrom minjaku. Uz obvezan SPF vrijeme je da se posvetimo prirodnim čarima i blagodatima zemlje i beauty editorijal odličnog Srećka Rundića.

Pišemo i o čarobnim olfaktivnim kućama –  brendu koji obožavaju celebi, Jo Malone i niche parfemima Maitre Parfumer et Gantier čije ime izgovaraju parfemski znalci. 

Jesi li ikad maštala o svom šefu? Saznaj od Slađane Križić kako je to kad se snovi pretvore u javu. 

Pročitajte tko je Hasan Minhaj jer ako ga već ne pratiite na Netflixu i njegovim drugim kanalima, za njegov britak jezik zasigurno ćete čuti u budućnosti.

 | Autor: miss7 miss7 Donosimo modne prijedloge za što zabavnije i vrlo stajliš kombinacije: školjkice, ukosnice, šeširi, sunčane naočale, kupaći kostimi, sandale, šarena odijela, prugice, točkice, puf rukavići, gola ramena, naturalno, mornarski, pariški...Plus editorijal kreativne sile Grubišić-Joković-Nikačević-Majhen i priču od modnom brendu Berber iz pera Tine Lončar. 

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Nosiš li Berbera? Sve o prvoj kolekciji majica, tunika, svilenih marama i platnenih art-torbi ukrašenih prepoznatljivim printom Mersada Berbera Rubrika Life&style Life&style

I na kraju – početak. Za naslovnicu ljetnog broja miss7 magazina zaslužna je neponovljiva Mare Milin s timom modnih znalaca: stilistom Petrom Trbovićem, vizažisticom Simonom Antonović i frizerom Mijom Majhenom.   

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0