Life&style

Otkrili su genijalan trik kako rezati sir na perfektno jednake šnite - nevjerojatno je jednostavan

  • Treba ponešto spretnosti u rezanju sira nožem na jednake šnite, ali postoji rješenje
  • Vizualan dojam je ponekad jako bitan, pogotovo ako želiš počastiti goste 
  • Ovo je još jedan od trikova za koji ćeš pomisliti – nakon što pročitaš o čemu se radi i isprobaš ga – "Zašto se toga već nisam sjetila?!"

Superpametna žena podijelila je svoj trik za dobivanje savršenih šnita sira svaki put - a to je toliko jednostavno da jednostavno ne možemo vjerovati da nikad prije nismo razmišljale o tome.

Chloe Burton podijelila je fotografiju na Facebook grupi „Extreme Budget DIY & Life Hacks“ na kojoj su bile savršeno jednako narezane kriške sira. Pa kako je Chloe dobila takve estetski oku ugodne kriške? Tako je – s ljuštilicom za krumpir!

 | Autor: Facebook/Marinela Žitko Facebook/Marinela Žitko

Uz fotografiju je Chloe napisala: „Koristi ljuštilicu za krumpir kako bi narezala kocku sira na šnite!“

Dodala je: "Ne mogu biti pravno odgovorna za bilo kakvu pretjeranu konzumaciju sira koja nastane nakon isprobavanje ove metode."

Chloe je dočekana s obožavanjem od ostalih članova grupe; s komentarima koji uključuju: „Zašto nikad nisam razmišljao o ovome?“ i „Sviđa mi se. Tražili smo nešto kako bismo lako narezali sir “.

via GIPHY

Ali, čini se da su neki ljudi znali za taj trik. Jedna osoba je napisala: „Moja obitelj to radi već godinama. Pretpostavljao sam da svi to rade."

Pa, pretpostavio si pogrešno, prijatelju.

Možda vas zanima Malotko može odoljeti ovom prefinom kremastom kolaču od sira s malinama – a ne treba se ni peći Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    a niste nikad čuli za rezač za sir??????