Za ribanje sira uvijek koristiš pravokutni ribež? Gotovo smo sigurne da ga uvijek pogrešno koristiš
Ribež za sir nalazi se gotovo u svakom kućanstvu. Imaš pravokutni model? Uvijek si držala ribež uspravno s otvorom prema dolje i potom ribala sir na kuhinjsku daskicu ili u neku posudu? Postoji puno bolji i jednostavniji način! Ovaj kratki video pokazuje kako se zapravo genijalno i jednostavno koristi ribež za sir.
Ok, I was today years old when I found out THIS is how a cheese grater is used !? I feel a fool pic.twitter.com/OwE0Cvm8ZO
— Bea (@beasymss) October 12, 2018
Zapravo se ribež polegne, a potom se sir riba s gornje strane. Naribani sir pada u unutrašnjost ribeža, odnosno ne lijepi se više tako jako uz metal. Genijalno!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.