Life&style

Otkrili smo balzam za usne s okusom kiselih krastavaca! Znaš li nekog tko mu ne bi mogao odoliti?

  • Kiseli krastavci su mnogima nezaobilazna salata ili prilog, pogotovo u hladnijim danima
  • Zbog njegove kiseline mnogima je vrlo ukusan dok postoje i oni koji ga ne mogu smisliti
  • No, i za jedne i za druge pojava balzama s okusom kiselih krastavaca bit će zasigurno bizarna

Navikli smo na razne proizvode koji imaju okus ili miris nekih namirnica ili jela, no ovaj posljednji proizvod nas je zaista iznenadio. Naime, rade se o balzamu za usne s vrlo neobičnim okusom - okusom kiselih krastavaca. Mnogi od nas neće na prvu reagirati s oduševljenjem, pogotovo oni koji nisu ljubitelji ovog kiselkastog okusa. Ali jedno moramo priznati, zaista zvuči zanimljivo. 

Možda vas zanima Osim što su jako ukusni, znaš li zašto je dobro baš svaki dan jesti kisele krastavce? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Etsy Etsy

Ovaj zanimljivi proizvod za njegu usana prodaje se na stranici Etsy i to po cijeni od 3,89 američkih dolara, odnosno 26 kuna. U opisu proizvoda piše kako se sastoji od shea maslaca i kakao maslaca te je kremaste i glatke strukture. Također, balzam je pun hidratantnih sastojaka te sadrži i vitamin E. Bezbojan je, ali će tvojim usnama dati sjaj. Osim već navedenih sastojaka, u ovom proizvodu za njegu usana možeš pronaći i bademovo ulje, ulje avokada, pčelinji vosak, ricinusovo ulje kao i aromatično ulje.

 | Autor: Etsy Etsy

Možda vas zanima Zašto sve više ljudi na božićno drvce skriva ukras u obliku kiselog krastavca Rubrika Life&style Life&style

Ovo je idealan poklon za sve ljubitelje krastavaca, ali i trudnice koje imaju jaku želju za upravo ovom namirnicom. Na Etsy stranici komentare su ostavili i zadovoljni korisnici, a neki od komentara su glasili: ''Miriši baš poput kiselih krastavaca. Ima djelovanje kao svaki drugi balzam za usne, no miris mu je fantastičan'', ''Odličan poklon, svi ga obožavamo''. 

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA


Photo: Etsy

Komentari 0