Life&style

Osvrni se oko sebe - ovaj horoskopski znak tvoj je najljući neprijatelj

  • Sigurno u tvom okruženju postoji osoba s kojom ne možeš biti baš dobra 
  • Možda se razlog krije u horoskopskom znaku, jer zvijezde imaju "svoje mišljenje o tome"
  • Primjerice, bik i ovan su previše slični što dovodi do, za njih karakterističnih, tvrdoglavnih sukoba

Postoje ljudi s kojima se dobro razumijemo i nalazimo se na istoj valnoj duljini. A postoje i oni s kojima se jednostavno ne slažemo – čak i ako to žarko želimo. Naravno, mnogo je potencijalnih razloga zbog čega vam se netko ne sviđa, makar to bilo i na prvi pogled. Ipak, zvijezde "imaju svoje mišljenje o tome" pa vrijedi pogledati koji su ti najljući neprijatelji prema horoskopskom znaku.

Ovan 

Najgori neprijatelj: rak 

Osobe rođene u znaku ovna spadaju u vatrene znakove i ne slažu se baš najbolje s vodenim rakovima. Razlog: ovnovima treba neovisnost pa se osjećaju ugroženo od posesivnih rakova. To je sukob usijanih glava i senzibilnih duša. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Bik 

Najgori neprijatelj: ovan 

Ako su dva horoskopska znaka previše slična, može doći do sukoba. To je slučaj kod bikova i ovnova. Oba horoskopska znaka su izrazito tvrdoglava pa nastaju konflikti. Osim toga, ovnovi nerado priznaju svoje pogreške, dok ih bikovi previše rado podsjećaju na njihove pogreške. 

Blizanci

Najgori neprijatelj: djevica 

Blizanci i djevice jako cijene komunikaciju – i tu prestaje sve što im je zajedničko. Blizanci su apsolutni slobodni duhovi među horoskopskim znakovima te vole spontanost, dok djevice ne vole ništa više od svoje rutine. 

Možda vas zanima Najbolji ljubavni savjet za tvoj horoskopski znak - ako se slažeš, poslušaj ga Rubrika Life&style Life&style

Rak

Najgori neprijatelj: strijelac 

Osobe rođene u znaku raka vrlo su senzibilne i predane. Ponekad previše iskreni strijelci povrijede raka. Oba znaka pokušat će promijeniti onoga drugoga – ali neće pristati na kompromise. 

Lav 

Najgori neprijatelj: ribe

Lavovi su jako ponosni i uživaju biti pod svjetlima reflektora. S druge strane, ribe su vrlo senzibilne te izbjegavaju privlačenje pažnje. Njihova pasivnost i suzdržanost živcira lavove – koji se neće libiti izreći svoje nezadovoljstvo. 

Djevica 

Najgori neprijatelj: vodenjak 

Djevice sve analiziraju te uvijek razmišljaju glavom, a ne srcem. Vodenjaci su često nerealni te neodgovorni. Vodenjacima nikako ne odgovara proračunata osobnost djevica. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vaga 

Najgori neprijatelj: škorpion 

Vage spadaju među najdruštvenije zračne znakove koji se slažu gotovo sa svima. Jedina iznimka su škorpioni usijane glave – koji vagama uzrokuju previše drame u životu. Zbog toga brzo postanu neprijatelj tom diplomatskom horoskopskom znaku željnom ravnoteže. 

Možda vas zanima Pogledaj što tvoj zvjezdani znak iz horoskopa drevnih Maja otkriva o tebi Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Najgori neprijatelj: lav 

Škorpioni i lavovi su jako ponosni i imaju snažnu volju. Međutim, usprkos ili zbog tih sličnosti im je jako teško pronaći zajednički jezik. I jedni i drugi se dominantno ponašaju te ne žele popustiti. 

Strijelac 

Najgori neprijatelj: bik

Osobe rođene u znaku strijelca trebaju svoju slobodu više nego išta drugo. Zemljani znak bik pak više cijeni stabilnost i sklon je polagati pravo na strijelca – svejedno je li riječ o vezi platonske ili romantične prirode. 

Jarac 

Najgori neprijatelj: vaga 

Jarci su jako fokusirani. Posao i uspjeh su im jako važni. S druge strane, vage su jako društvene i važniji im je društveni život. Zabava im je jako bitna, zbog čega jarci smatraju vage nezrelima i iritantnima. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vodenjak

Najgori neprijatelj: jarac 

Za kreativne i inovativne vodenjake mogu jarci biti zakleti neprijatelji. Oba znaka su u mnogim stvarima potpuno različitih mišljenja – od financija do zrelosti. I na emotivnoj razini nikako ne mogu pronaći zajednički jezik. 

Možda vas zanima Smiješi li ti se bogatstvo? Ova 3 horoskopska znaka najbolje znaju kako doći do novca Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Najgori neprijatelj: blizanci 

Ribe su previše senzibilne da bi se mogle nositi s direktnim blizancima. Njihova energija može zastrašujuće djelovati na ribe. Čak i kad blizanci imaju dobru namjeru, svojom silovitom prirodom natjerat će ribe da se loše osjećaju. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0