Life&style

Najbolji ljubavni savjet za tvoj horoskopski znak - ako se slažeš, poslušaj ga

  • Naravno da u vezi moramo raditi kompromise - što znači moraš ublažiti neke svoje tipične karakteristike - neozbiljnosti, tvrdoglavosti, zatvorenosti, osjetljivosti... za dobrobit ljubavi
  • Lavovi su uvijek zvijezde, ali svatko će pobjeći od egomanijaka zato tu svoju crtu trebaju obuzdati
  • Prevrtljivost tipična za blizance može izluditi njihove polovice, a suzdržanost se može djevičinom partneru učiniti kao hladnoća

Ljubavni savjet uvijek dobro dođe, a ovi zasnovani na karakteristikama horoskopskih znakova možda baš i pogode "u sridu". Provjeri!

1. Ovan: Budi pažljivija prema drugima

Svi su ovnovi pa onda i ti nevjerojatno fokusirani na to da moraju živjeti onako kako oni odluče. Ovan neće primijetiti ili će naprosto ignorirati osjećaje i potrebe drugih. Hm, još i ovo: teško im se do kraja posvetiti samoj jednoj osobi, to je obaveza koju ne vole prihvatiti. Najbolji savjet koji možemo dati ovnovima svodi se na to da moraju biti manje fokusirani na sebe i biti pažljivi prema drugome. 

Možda vas zanima Priprema, uredi, sad! traje i dalje - prijavi se i osvoji besplatno preuređenje! Rubrika Life&style Life&style

2. Bik: Uvaži i (pokoju) tuđu ideju

Baš kao i ovan, i bik je često usmjeren na sebe, čak sebičan. No, u slučaju bika to može biti i gore jer su neopisivo tvrdoglavi. Zato što bik voli da stvari budu posložene kako njemu paše, često postaje manipulativan i kontrolira sve oko sebe. To često vodi do problema u vezama. Bik Mora naučiti kako prihvatiti i tuđe ideje.

3. Blizanci: Poradi malo na lojalnosti

Lojalnost. To je riječ nad kojom se trebaš zamisliti jer je to upravo ono zbog čega imaš često problema u vezi. Osim toga, blizanci se brzo zasite, njihova pažnja ne traje dugo. Ako želiš da tvoja veza traje i ne završi loše, morat ćeš poraditi na lojanosti prema partneru. Od sutra počni razmišljati o tome kako da razviješ te rijetke vrline: lojalnost i prihvaćanje obaveze pema osobi s kojom si u vezi.

via GIPHY

4. Rak: Ne budi toliko osjetljiva

Poradi na samokontroli. Drži svoje emocije pod kontrolom jer rakovi imaju neugodnu sklonost da se prepuste emocijama koje ih progutaju kao vrtlog. Vjerojatno si dosada više puta čula da moraš prestati biti toliko osjetljiva oko svega u životu. Moraš naučiti koristiti razum i njime kontrolirati svoje osjećaje. Ne možeš uvijek puštati osjećajima da te vode i zanemariti racionalnost.

via GIPHY

5. Lav: Samopouzdanje je super, ali obuzdaj ego

Daj pokušaj kontrolirati taj svoj preveliki ego. Vjerojatno si pretjerano osjetljiva zbog svojeg ponosa, čak možda oholosti. Najjednostavnija primjedba ponekad je dovoljna da se survaš u ponor pretjeranih reakcija. To ti se događa jer si naprosto uvjerena da ti nitko nije ravan. Divno je imati samopouzdanje, ali nešto poniznosti s vremena na vrijeme svima nam otvara oči i čini nas boljim ljudima.

6. Djevica: Pokaži osjećaje, i dobre i loše

Svoje osjećaje moraš usmjeravati i iskazivati na pravi način. Nitko ti nikad neće dati razumniji savjet za dobar odnos u vezi: ti moraš naučiti pokazati osjećaje, i to riječima ili čak akcijom. Ako si jako ljuta, zašuti i odi u teretanu, tamo se ispuši. No, kad si tužna, kad te nešto zaboljelo u vezi, razgovaraj sa svojim partnerom, nemoj stvari držati u sebi i dopustiti da truju vaš odnos.

7. Vaga: Ne žrtvuj se zbog mira u kući

Uvijek želiš drugima ugoditi, svidjeti se. Tebi mora jednom postati jasno da ne smiješ drugima puštati da te iskorištavaju. Moraš naučiti da ćeš u vezi dobiti samo ono što budeš tražila. Nije uvijek stvar u tome da se održi mir ako taj mir nisi osjetila u sebi.

8. Škorpion: Dopusti si ranjivost

Uvijek želiš kontrolirati sve oko sebe. Škorpionka se osjeća ugodno samo kad ona vlada situacijom. Ne voliš pokazati slabost i želiš da tako bude zauvijek. Za tebe je jako važno da poslušaš ovaj savjet: u vezi si smiješ i moraš dopustiti ranjivost. Ne možeš ti uvijek o svemu odlučivati.

via GIPHY

9. Strijelac: Nauči razgovarati s partnerom

Najvažniji savjet koji ti možemo dati i koji moraš saslušati - nauči se otvoriti. Ti si rezervirana, možda i plaha kad treba razgovarati o osjećajima. Ali morat ćeš naučiti razgovarati s partnerom, prenijeti mu što osjećaš ako želiš da ti veza opstane. Osjećaji koje dugo skrivamo u sebi zapravo su recept za ljubavnu katastrofu.

10. Jarac: Nije sve crno ili bijelo

Ti si polarizirana ličnost. Kod tebe je uvijek sve ili ništa, čak i u vezi. Ti se ili držiš suzdržano i hladno prema osobi s kojom si u vezi ili si u tom odnosu dvjesto posto. Najbolji savjet koji možeš dobiti je da se učiš umjerenosti. Ne moraš uvijek živjeti život krajnosti, istina je negdje u sredini.

via GIPHY

11. Vodenjak: Pusti ljubav u svoj život

Poznata si po svojoj neovisnosti i to zato što brzo razmišljaš i spremna si se suočiti sa životnim problemima. Ti si mudra i znaš da možeš sasvim dobro živjeti sama. No, to često znači da se možda i previše oslanjaš samo na sebe. Nekako kao da nisi spremna u životu otvoriti prostor za druge jer ti oni možda i ne trebaju. Dakle, moraš naučiti kako u svoj život pripustiti ljubav koju ćeš dobiti od drugih. Ne moraš uvijek baš sve sama.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

12. Ribe: Nemoj sve uvijek uljepšavati 

Ribice su idealisti. To je možda najkraći način da se  opiše njihova osobnost. Uvijek idealiziraju sve i svakoga oko sebe. To je ujedno i najveći problem ribičinog ljubavnog života. Nemoj sve uljepšavati i prikazivati samoj sebi kao romantično. Neće sve završiti lijepo i sretno. Moraš prihvatiti da svaka veza katkad ima kratkotrajne oluje, ponekad i brodolome pa svejedno može preživjeti i trajati.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0