Life&style

Osobama rođenima u ovih 5 znakova godine ne štete, lijepe će biti i u starosti

  • Bore, sijeda kosa, a ni hod nije lepršav kao u 25-oj, no to ne znači da i dalje ne možemo biti privlačni
  • Godine donose i dobre stvari: šarm, mudrost, samopouzdanje, smirenost, zrelost...
  • Pa što onda znači koja borica kad zračimo iznutra? Evo kojim znakovima godine baš dobro pristaju

Starije osobe često svojim pozivnim osobinama zrače iznutra prema van. Mnoge su opuštenije te nemaju ružnih karakteristika poput ljubomore ili zavisti, nervoze, nezrelosti. Ako ćemo biti iskrene: kome treba glatka koža ako je dovoljno mudar da se veseli malim stvarima u životu? Zašto čeznuti za mladosti kad je svaka dob lijepa, a i mi u svakoj dobi. Nije stoga čudno da neki ljudi s godinama postaju ljepši - pogledaj samo Meryl Streep. Osobito sljedeći horoskopski znakovi imaju „lijepu starost“…

via GIPHY

Jarac 

Što su starije, osobe rođene u znaku Jarca postaju sve više samopouzdanije! Nije ni čudo – ako se pogleda što su sve postigli u svom životu. A samopouzdanje im stoji jaaako dobro…! 

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak 

Ono što Vodenjaci slute u mladosti, u starosti se obično ostvari. Oni znaju da im vanjština i bogatstvo neće donijeti sreću u životu. Ta mudrost čini ih neopisivo lijepima

via GIPHY

Ribe 

Što su starije, Ribe postaju sve više ujednačene i uravnotežene. Njihovo bezgranično razumijevanje za druge ljude dolazi u kombinaciji s pažnjom i brižnošću – a to ih čini privlačnim osobama koje slušaju i savjetuju – te općenito dobrim partnerima. 

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Ovan 

Ovnovi se u starosti često osvrću prema svom vrlo aktivnom i intenzivnom životu koji su vodili. Isprobali su sve moguće i nemoguće. Stoga nije ni čudo da u starijoj dobi zrače mirom i zadovoljstvom – koja djeluje čarobno na druge ljude. 

via GIPHY

Bik 

Osobe rođene u znaku Bika su živi dokaz: tko je bio vjeran samom sebi i postavio si prioritete u životu, može svladati svaku prepreku te na kraju ima čistu savjest. Predivan prizor! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0