Life&style 13. kolovoza 2019.

OK, ovo je 5 najgladnijih horoskopskih znakova. Jesi li među njima?

Thinkstock.

Nisi ni završila s doručkom, a već razmišljaš što fino pojesti za večeru? Ako znaš cijeniti dobro jelo, možda je to zbog horoskopskog znaka u kojem si rođena

  • Za neke znakove nema većeg gušta nego dobro pojesti pa nema nema smisla da ih zbog grize savjest
  • Za neke hrana je umjetnost, pa su, osim što vole finu papicu, i samo kulinarski virtuozi
  • Kod drugih je pak hrana usko povezana s emocijama

Dobrom jelu se vjerojatno svatko veseli, ali sljedećih pet zvjezdanih znakova stalno misli kakvu će finu hranu strpati u usta. Malo je toga što im nije ukusno, a i sami jako rado kuhaju. Kod njih uglavnom nikada ništa ne ostaje na tanjuru…

1. Bik: prije nego što uđe u restoran, zna što će jesti 

Bik se definitivno ubraja među najgladnije horoskopske znakove. On provjerava meni u restoranu satima prije nego što uopće uđe u njega. Bik voli isprobavati i kuhati nova jela. Razočaran je ako naruči jelo, a ono nije ukusno. Ali, ipak će pokušati sve pojesti – jer „grijeh je baciti hranu“. 

via GIPHY

2. Vaga: obožavaju gricnuti između obroka 

Koliko god osobe rođene u znaku Vage pokušavaju pronaći red i rutinu u obrocima, ne drže se toga. Ponekad dvaput doručkuju, a često trebaju još nešto „gricnuti“ prije ručka. Vage vole međuobroke i često si priušte ono što im se jede – bez obzira u koje doba, ni ponoćni zalogaji nisu rijetkost. 

Možda vas zanima... Vrijeme je za šoping! Osvoji poklon bon od 500 kuna i napuni vrećice! Rubrika Life&style Life&style

3. Ribe: hrana ih usrećuje

Ribe često jedu kako bi se osjećale dobro. One gotovo sve vole jesti te postoji tek nekoliko jela koja im nisu ukusna. Ribe često jedu jela iz drugih kultura. Međutim, njihov osjetilni svijet je povezan s glađu pa često jedu jer su frustrirane ili tužne. Uostalom, hrana je jedan od priznatih načina da popraviš raspoloženje.

via GIPHY

4. Lav: gurmani koji obožavaju fancy hranu

Osobe rođene u znaku Lava su pravi gurmani te vole dobra i birana jela. Lavovi ne vole fast-food, oni čeznu za pravim  kulinarskim doživljajima. Često paze na interijer u kojem jedu, osoblje i šefa kuhinje. Vole „fancy“ hranu – i vole pokazati to svojim prijateljima. 

via GIPHY

5. Ovan: ništa što se može pojesti nije im strano

Ovnovi vole pustolovine – pa i gurmanske. Otvoreni su za sve što je novo te rado posjećuju neobične restorane. Ovnovi su hrabri te često jedu egzotična jela. I sami rado eksperimentiraju u vlastitoj kuhinji te vole kuhati prijateljima. 

 

Komentari 0