Life&style

OK, ovo je 5 najgladnijih horoskopskih znakova. Jesi li među njima?

  • Za neke znakove nema većeg gušta nego dobro pojesti pa nema nema smisla da ih zbog grize savjest
  • Za neke hrana je umjetnost, pa su, osim što vole finu papicu, i samo kulinarski virtuozi
  • Kod drugih je pak hrana usko povezana s emocijama

Dobrom jelu se vjerojatno svatko veseli, ali sljedećih pet zvjezdanih znakova stalno misli kakvu će finu hranu strpati u usta. Malo je toga što im nije ukusno, a i sami jako rado kuhaju. Kod njih uglavnom nikada ništa ne ostaje na tanjuru…

Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat'

1. Bik: prije nego što uđe u restoran, zna što će jesti 

Bik se definitivno ubraja među najgladnije horoskopske znakove. On provjerava meni u restoranu satima prije nego što uopće uđe u njega. Bik voli isprobavati i kuhati nova jela. Razočaran je ako naruči jelo, a ono nije ukusno. Ali, ipak će pokušati sve pojesti – jer „grijeh je baciti hranu“. 

via GIPHY

2. Vaga: obožavaju gricnuti između obroka 

Koliko god osobe rođene u znaku Vage pokušavaju pronaći red i rutinu u obrocima, ne drže se toga. Ponekad dvaput doručkuju, a često trebaju još nešto „gricnuti“ prije ručka. Vage vole međuobroke i često si priušte ono što im se jede – bez obzira u koje doba, ni ponoćni zalogaji nisu rijetkost. 

Zašto je prekrasno imati horoskopski znak blizanaca u svom životu Možda vas zanima Zašto je prekrasno, ali ponekad i jako izazovno imati horoskopski znak blizanaca u svom životu Rubrika Life&style Life&style

 

3. Ribe: hrana ih usrećuje

Ribe često jedu kako bi se osjećale dobro. One gotovo sve vole jesti te postoji tek nekoliko jela koja im nisu ukusna. Ribe često jedu jela iz drugih kultura. Međutim, njihov osjetilni svijet je povezan s glađu pa često jedu jer su frustrirane ili tužne. Uostalom, hrana je jedan od priznatih načina da popraviš raspoloženje.

via GIPHY

4. Lav: gurmani koji obožavaju fancy hranu

Osobe rođene u znaku Lava su pravi gurmani te vole dobra i birana jela. Lavovi ne vole fast-food, oni čeznu za pravim  kulinarskim doživljajima. Često paze na interijer u kojem jedu, osoblje i šefa kuhinje. Vole „fancy“ hranu – i vole pokazati to svojim prijateljima. 

via GIPHY

5. Ovan: ništa što se može pojesti nije im strano

Ovnovi vole pustolovine – pa i gurmanske. Otvoreni su za sve što je novo te rado posjećuju neobične restorane. Ovnovi su hrabri te često jedu egzotična jela. I sami rado eksperimentiraju u vlastitoj kuhinji te vole kuhati prijateljima. 

S kojom pasminom pasa je kompatibilan tvoj horoskopski znak Možda vas zanima Francuski buldog ili mops? Koja je pasmina najkompatibilnija s tvojim horoskopskim znakom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0