Life&style

Odsad možeš naručiti bizarne slatkiše koji imaju okus po pizzi ili juhi s rezancima

  • Ruku na srce: ova je godina prilično kaotična
  • Čak i slatkiši koji se pojavljuju u trgovinama prilično su zbunjujući
  • Pogledaj kakve sve neobične slatkiše možeš naručiti…

Ove jeseni ne samo da možeš nabaviti slatke štapiće bombone koji imaju okus poput puretine ili drobljenca s kupinama, nego možeš naručiti slatkiše koji imaju okus kečapa, kelja i makarona sa sirom.

 | Autor:

Neobične bombone možeš naručiti putem Interneta od trgovine Archie McPhee, trgovine sa sjedištem u Seattlu koja prodaje darove i poslastice. Njihovi šećerni štapići možda su najznačajniji artikli koje prodaju, osobito jer su okusi kečapa, kelja i makarona sa sirom nešto ne baš uobičajeno. Linija slatkiša uključuje i okuse poput slanine, shiitake gljiva, juhe s rezancima, pizze i školjki.

Možda vas zanima Izgleda da gotovo svi mi cijeli život pogrešno jedemo bombone iz Tic Tac kutijice Rubrika Life&style Life&style

Nejasno je tko je točno tražio ove okuse, ali u 2020. godini sve je moguće. Ovi slatkiši mogu biti izazov za pustolovne jelce, a mogli bi biti i otkvačen i nadasve neočekivan poklon. Čak bismo išle toliko daleko i rekle kako bi ti naručivanje nekoliko ovih slatkiša i testiranje okusa s povezom s očima kod kuće zabavili sat ili dva.

 | Autor: mcphee.com mcphee.com

Svaka vrsta štapića dolazi u kutijama od šest komada i košta za 5,50 dolara (oko 33 kune), a to je definitivno mala cijena za dugotrajno sjećanje na okus školjke ili shiitake gljive u ustima.

Pa, što kažeš? Hoćeš li naručiti te slatkiše ili ćeš živjeti u neukom ali možda bezbolnom blaženstvu? Tvoj izbor...

Možda vas zanima Ovo jedva čekamo probati! Legendarni M&M's bomboni sada postoje i s okusom - kokica! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0