Life&style

Odsad možemo uživati i u novom King sladoledu u čašicama - i to u četiri različita okusa!

  • Mnogima od nas Ledov sladoled King je omiljeni
  • Novost je da ga više ne moramo jesti samo na štapiću već postoji u čašicu u čak četiri okusa
  • Cijena čašice od 120 mililitara je 17 kuna, a postoji okus karamele, pistacije, čokolade i vanilije

Dolaskom toplijih i sunčanijih dana, sve češće nam se jede sladoled. Jedemo ga i tijekom ostalih godišnjih doba, no veći je gušt dok šetamo na suncu. Nakon što nas je Ledo iznenadio finim okusima sladoleda s manje masti i šećera te legendarnim okusom Linolada sladoleda, na red je došao i King. Jedan od najprepoznatljivijih sladoleda, a mnogima i omiljeni, dobio je svoje novo ruho. Od sredine mjeseca ga imamo prilike, osim na štapiću, kupiti i u čašici. 

Možda vas zanima Užitak bez kajanja! Ledo ima nove sladolede s manje masti i šećera u četiri zamamna okusa Rubrika Life&style Life&style

Naime, legendarni King dolazi u čašici od 120 mililitara u četiri okusa - čokolada, vanilije, karamela i pistacija. A sama ambalaža podsjeća na onaj na štapiću. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ako se odlučiš za sladoled s okusom pistacije, osim kremaste teksture dočekat će te i komadići prave pistacije te preljev od pistacije. U okusu karamele možemo pronaći komadiće keksa te ukusan preljev karamele. U vaniliji se nalaze komadići karamelizirani komadić oraha, a u čokoladi su komadići browniesa i nugat preljev. Ovi prefini okusi čekaju te u dućanima po cijeni od 17 kuna.

Možda vas zanima Nakon sladoleda na štapiću, stigao nam je i Lino Lada Quattro s okusima ovog prefinog namaza Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0