Life&style

Obožavamo slatke novosti iz Leda: Stigao je prefini Plazma sladoled na štapiću

  • Uvijek se veselimo vijestima iz Leda, bez obzira koje je godišnje doba, bilo vruće ili hladno
  • Stoga smo s posebnim oduševljenjem primili vijest o novitetima iz Plazma kekso-sladoledne obitelji
  • Popularni Plazma Mixbox, uz standardne Plazma kornete i Plazma sandwiche, dobio je i Plazmu na štapiću

Ljubitelje Plazma sladoleda sigurno će razveseliti vijest iz Leda da se Plazma obitelji u Mixbox pakiranju, koji je do sada sadržao Plazmu u kornetu i Plazma Sandwich, pridružuje i treći član - Plazma na štapiću. 

Možda vas zanima Izašao je novi Kinder Pingui od jagode, ne možemo dočekati da stigne u dućane Rubrika Life&style Life&style

Plazma kocka kornet donosi nam kombinaciju omiljenog keksa i čokolade s ukusnim krem okusom Plazma sladoleda i punjenjem od nugata, a preljev od mliječne čokolade uz posute komadiće Plazma keksa zaokružuje čitav doživljaj.

Plazma Sandwich između dva meka biskvita ispunjen je sladoledom okusa Plazme uz finu čokoladu s posipom krupnih komadića mljevene Plazme, dok najnoviji sladoled na štapiću donosi spoj sladoledne mase Plazma keksa te mliječne i bijele čokolade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ledo (@ledohrvatska)

Domaći brend Nyushka radi personalizirane zdjelice za kućne ljubimce i stvarno su preslatke

Kupci će od sada u popularnom Plaza Mixboxu moći naći 6 neodoljiv sladoleda - 2 korneta, 2 sendviča i 2 sladoleda na štapiću! Uz njih, Ledo nudi i Plazmu u čašici te Quattro Plazmu za čitavu obitelj. Plazma Mixbox idealan je za obiteljska ili prijateljska druženja, jer sadrži za svakoga po nešto i spreman je da udovolji svim ukusima. Koji je tvoj Plazma favorit? 

Photo: miss7

Komentari 0