Life&style

Isprobala sam novi Ledo Plazma sladoled s preljevom od karamele, ovo je moj dojam

  • Prije gotovo godinu dana isprobali smo sladoled Plazma Sandwich, a nedavno je predstavljena i nova verzija
  • Za razliku od prvog, ovaj Ledo sladoled dolazi u čašici te je obogaćen preljevom od karamele
  • Ovaj sladoled možeš pronaći u trgovinama po cijeni od 10 kuna

Temperature niže nego što su bile proteklih mjeseci, no jedne stvari se još nismo odrekli, a to je uživanje u sladoledu. Nakon mnogih dobro nam znanih okusa, krajem rujna smo mogli vidjeti da je Ledo predstavio novi okus Plazma sladoleda. Nakon tjedana traganja za novim okusom, napokon smo ga pronašli te smo ga isprobali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ledo (@ledohrvatska) on

Možda vas zanima Probala sam novi Ledo Plazma Sandwich sladoled, evo kakvi su moji dojmovi Rubrika Life&style Life&style

Mnogima od nas već je dobro poznat preukusan Plazma Sandwich sladoled koji je osvježavajuća kombinacija i spoj ukusnog keksa i čokolade. Novi okus dolazi i u novom pakiranju pa ćeš sada u škrinji za sladoled morati potražiti čašicu. U pakiranju od 170 mililitara dolazi kremasti sladoled s okusom keksa koji kao dodatak ima i komadiće keksa. Za razliku od Sandwich sladoleda, ovog puta su keksi još mekaniji te se tope u ustima. Na vrhu se nalazi i čokoladni preljev te novost - preljev od karamele.

 | Autor: Igor Anić Igor Anić

Već pri prvom zalogaju ovaj ukusan desert oduševit će te svojim okusom koji, kao ni prva verzija, nije presladak. Idealna je slastica za sve ljubitelje Plazme koji će biti posve zadovoljni količinom keksa. Sama porcija može biti taman za dva do tri uživanja, osim ako te ne uhvati prevelika želja za slatkim, no nekako mislimo da ćeš ga, nakon što ga probaš, teško prestati jesti, bar za prvi put. Slobodno možemo reći kako nam je ovaj sladoled već nakon samo jednog kušanja postao favorit i prvi izbor u narednim mjesecima. 

 | Autor: Igor Anić Igor Anić

Vjerujemo kako ni ti nakon ovog nećeš moći dočekati da ga probaš, a sada ga već možeš naći u većini trgovina po cijeni od 10 kuna. Dobar tek!

Možda vas zanima Užitak bez kajanja! Ledo ima nove sladolede s manje masti i šećera u četiri zamamna okusa Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Igor Anić

Komentari 0