Life&style

O čemu zapravo razmišlja Donatella Versace, kreaticvna direktorica istoimene modne kuće?

  • Otkrivamo o čemu zapravo razmišlja sestra nikada prežaljenog modnog genijalca Giannija Versacea, a sada kreativna direktorica istoimene modne kuće...
  • Naša Eva Misirača je na jedno mjesto stavila sve najzanimljivije misle Donatelle Versace

O BRATU, GIANNIju

Bio je najrazuzdaniji od svih, a njegove kreacije veoma seksi. Onda je povukao i mene pa sam ja postala razuzdana i tako je sve krenulo. Gianni je bio veoma hrabar, a u 90-ima je istupio i javnost upoznao sa svojim dečkom. Tada je čak i u modi to bilo veliko iznenađenje. O homoseksualnosti se teško pričalo. To je još jedan razlog zašto sam ponosna na njega. Tek nedavno sam zapravo shvatila koliko je bratovo ime još uvijek moćno.


O PLASTIČNIM OPERACIJAMA

Još od 90-ih redovito odlazim na tretmane botoksom. Osim toga, moje je tijelo (osim grudi) bez plastičnih operacija. Mrzim bore i stari izgled lica, pa tako još od 2012. godine spavam u zamrzivaču. (Odlučila je ne otkriti kako se štiti od hladnoće, op. a.)

Možda vas zanima Jesenski broj miss7 magazina čeka te na kioscima! Rubrika Life&style Life&style


 O IZGLEDU

Držim do izgleda jer želim uvijek izgledati poželjno. Jedino se ne želim odreći cigareta i viskija. To mi je strast. Popušim barem kutiju na dan i duhana se ne mislim ostaviti. Toliko volim preplanulu put da nikada ne izbjegavam sunce.


VJEŽBANJE

Odlučila sam odustati od vježbanja i osobnih trenera. Samo su mi govorili da moram prestati pušiti. A toga se ne odričem. 

 | Autor: miss7 miss7

SIN DANIEL

Da bi uspio kao glazbenik, odlučio je odreći se prezimena Versace. Kaže da bi mu to prezime donijelo samo teret. Rekla sam neka mu to bude na duši jer kvalitetan glazbenik upio bi u svakoj situaciji. 

KĆI ALLEGRA

Iako se godinama borila s anoreksijom i to je bilo teško razdoblje u našim životima, sada se izliječila. Ne voli se isticati u javnosti te trenutačno vodi svoj život. 

Možda vas zanima Dua Lipa, njezina pravila poslovne igre Rubrika Stars Stars

O MODI I STILU

Jedina stvar koju u modi ne volim zapravo je minimalizam. A moj stil? I nije tako spektakularan. Nosim visoke pete, uske hlače i dijamante.

 | Autor: Getty Images/Guliver Getty Images/Guliver


CIPELE

Jedina ravna obuća koju posjedujem jesu tenisice koje ne obuvam gotovo nikada. Od ravne obuće bole me stopala.

Možda vas zanima Insta famous: 5 brendova koje Instagram obožava Rubrika Life&style Life&style

FEMINIZAM

Žene moraju raditi tri puta više od muškaraca. Sjedim u upravi okružena muškarcima, a odijevam najmoćnije žene svijeta. Da, ja sam feministkinja. 

 | Autor: Getty Images/Guliver Getty Images/Guliver

NJENA TAJNA

Plava kosa moj je način života. Ona me čini jačom. Proživjela sam različite katastrofe u životu, ali moja plava kosa dala mi je snagu za preživljavanje. 

Možda vas zanima City break: Beč na posve nov način Rubrika Life&style Life&style

Jesenski broj miss7 magazina je na svim kioscima. Po cijeni od 25 kuna čeka te 276 stranica štiva koje će te pratiti cijelu sezonu. Također, uz svaki broj darujemo ruž ili sjajilo najtraženijih beauty brendova - NYX, Max Factor i Revlon.

 | Autor: miss7 miss7
 

Photo: miss7

Komentari 0