Life&style

Nutella ima svoj prvi božićni džemper, a odlučili su podijeliti čak njih 200. Evo kako ga možeš osvojiti!

  • Obožavatelji Nutelle od sada mogu imati i prigodni odjevni predmet
  • Naime, Nutella je predstavila svoj prvi božićni džemper koji nas je oduševio
  • Odlučili su podijeliti 200 primjeraka, a trebaš se prijaviti i odgovoriti na nekoliko pitanja

Mogla si već primijetiti da su trgovine prepune božićnih džempera koje smo do prije nekoliko godina mogli gledati na filmovima i misliti si kako bi i mi voljeli imati koji primjerak 'ugly' džempera. Oni više nisu tako ružni već izgledaju jako dobro, a njihova popularnost ne jenjavaa. 

Možda vas zanima Izašla je Nutella posvećena ljepotama Italije, 30 predivnih lokacija će uljepšati naš omiljeni namaz Rubrika Life&style Life&style

I brend Nutella odlučio se prikloniti ovom trendu pa su predstavili svoj prvi džemper. Baza mu je crvena boja, a po sebi ima bijele detalje kao što su srca i zvjezdice pa izgleda baš blagdanski. Ono što ga razlikuje od ostalih modela je što na sredini ima staklenke između kojih su crvena srca. Osim toga, na dnu ima i ušiveni logo brenda.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Još bolja stvar je što su ljudi iz Nutelle odlučili podijeliti čak 200 komada. Dovoljno je da se prijaviš na linku gdje ćeš ostaviti svoje podatke te odgovoriti na pitanja s višestrukom ponudom i možda baš ti budeš te sreće pa ovih blagdana prošetaš u ovom odličnom odjevnom komadu. Također, napomenuli su kako s jedne mail adrese u natječaju možeš sudjelovati maksimalno tri puta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nutella UK (@nutellauk)

Moramo ti ipak naglasiti kako se ovaj natječaj odnosi samo na Irsku i Ujedinjeno Kraljevstvo, ali ako imaš prijatelje s adresama na "Otoku" koji mogu dobiti nagradu za tebe, slobodno zaigraj. 

Možda vas zanima Koja dobra vijest! Stiže nova Nutella s dvostruko više kakaa, gdje se možemo predbilježiti? Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0