Moda

Ovo su najtraženije tenisice godine. U Lidlu stoje 100, a preprodaju se i za 18.000 kuna

  • Malo tko je početkom ove godine mogao misliti da će najtraženije tenisice biti one trgovačkog lanca Lidl
  • Tenisice iz njihove limitirane 'fan kolekcije' koštaju 100 kuna, no preprodaju se i za nevjerojatnih 18.000 kuna
  • Nažalost, njihov dolazak na naše police još uvijek željno isčekujemo. Bi li ih ti poželjela u svom ormaru?

Najtraženije tenisice ove godine ne dolaze s polica popularnih sportskih brendova poput adidasa, Nikea ili Reeboka već iz Lidla! Da, dobro si pročitala! Pravu pomamu prouzročile su tenisice izvedene u bojama ovog njemačkog trgovačkog lanca te su na jezičku ukrašene njegovim logom. Osim upečatljivim izgledom, ističu se i sjajnom cijenom od 13 eura, što je protuvrijednost od 100 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Ulična moda: bijele čizme sljedeći su vrući trend. Kako ih nose prolaznice? Rubrika Moda Moda

Miljenice društvenih mreža

Slavu ovim tenisicama osigurale su društvene mreže koje su ih pretvorile u predmet želja mnogih ljubitelja mode. Čak su i u Lidlu priznali kako su bili iznenađeni pomamom koju je njihova limitirana kolekcija, u kojoj su se našle i ove tenisice, pobudila u Njemačkoj i Belgiji.

Uskoro se sličan scenarij ponovio u Finskoj, Francuskoj i Grčkoj, no nitko nije mogao sanjati dramu kakva se jučer odigrala u Italiji. Naime, kupci su prešli kilometre kako bi u ranu zoru dočekali da se otvore vrata Lidlovih prodavaonica te da i oni postanu sretni vlasnici jednog od najtraženijeg para obuće ove godine.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Lejla je još jednom pokazala kako divno nosi najtraženiji komad sezone. Pronašle smo slične Rubrika Moda Moda

Od 100 do 18.000 kuna

Dok su jedni na kupovinu odlučili iz modnih razloga, drugi su u njoj vidjeli sjajnu poslovnu priliku. Naime, eBayu se mogu naći u prodaji za vrlo visoke iznose, a organizirane su čak i online aukcije. Doista je zapanjujuć podatak da je jedan od prodavača na spomenutoj stranici za primjerak ovih tenisica tražio 2.480 eura, što je približna cijena od 18.000 kuna. Doista dobar omjer uloženog i dobivenog, zar ne?

Kaže se da svaka roba ima svog kupca, a analitičari vjeruju kako je zainteresiranost  za 'Lidl Fan Collection' tenisice zapravo prikaz zakona tržišta prema kojem ograničena ponuda izaziva veliku potražnju. Moramo priznati kako se i mi nadamo da će ova kolekcija uskoro stići i na naše police. Bi li i ti poželjela jedne u svom ormaru?

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0