Life&style 29. kolovoza 2020.

Koja dobra vijest! Stiže nova Nutella s dvostruko više kakaa, gdje se možemo predbilježiti?

Instagram/Getty.
  • Vjerojatno postoji mali broj ljudi koji ne vole poznati čokoladni namaz Nutellu
  • Sada je najavljeno da će Ferrero izbaciti novu verziju namaza
  • On će sadržavati dvostruko veću dozu kakaa, a cijena će mu biti nešto skuplja od klasične

Već smo navikli da se gotovo iz dana u dan predstavljaju nove verzije popularnih slatkiša, no posljednja vijest nas je razveselila više od ijedne. Naime, riječ je o novoj verziji popularnog čokoladnog namaza Nutella. Često smo mogli čuti razna nagađanja, no ovog puta potvrda je stigla iz samog Ferrera. 

Nova verzija zvat će se Nutella + kakao, a uz standardne sastojke, sadržavat će dvostruko više kakaa od klasičnog namaza. U klasičnoj Nutelli postotak kakaa je iznosio 7,4 posto, a sada će biti 15 posto. Samim time će i cijena biti nešto viša, a namaz bi  trebao stići na police trgovina Tesco u Velikoj Britaniji i Irskoj već 2. rujna. 

Možda vas zanima... A da umjesto ledene kave, za promjenu, iskušaš fini Nutella frappuccino? Rubrika Life&style Life&style

James Stewart, direktor marketinga u Ferreru, rekao je kako da su testovi okusa dosad oduševili, a uskoro će ju i Britanci moći prvi testirati. Ne sumnjamo kako se radi o izvrsnom okusu uz koji će nam omiljene palačinke biti još slađe - doslovno! 

 

Komentari 0