Life&style

Novi trailer Kralja lavova raznježit će ti srce, a film u kino stiže za 100 dana

  • Objavljen je novi, drugi po redu službeni trailer za film ''Kralj lavova''
  • Iako nalikuje prvom, ovaj trailer sadrži i do sad neviđene scene 
  • Film se počinje prikazivati u kinima 19. srpnja ove godine

Slobodno možemo reći kako je film ''Kralj lavova'' jedan od najiščekivanijih ove godine pa su tako iz Disneyja prije nekoliko sati objavili novi trailer za film. U ovom, drugom po redu službenom traileru možemo vidjeti ipak nešto više od onog što smo vidjeli u studenom kad je objavljen prvi. 

Najava za film se otvara scenom Simbe i Nale koji istražuju slonovsko groblje i susreću tri hijene koje je Simbin stric Scar, zapravo 'unajmio' da ubiju njegovog nećaka. Kao i u prvom traileru i ovdje je vidljivo da je Disney napravio film koji se velikoj mjeri približava animiranoj verziji iz 1994. godine, a neki likovi su gotovo identični, ipak je riječ o remakeu. 

Možda vas zanima Stiže remake 'Kralja lavova', a prvi put imamo i priliku vidjeti i novog Mufasu Rubrika Life&style Life&style

Na kraju samog trailera možemo čuti kako merkat Timon i bradavičasta svinja Pumbaa pjevaju pjesmu 'The lion sleeps tonight', a glasove su im posudili Billy Eichner i Seth Rogen.  Također se veselimo što u ovom remake glas Nali posuđuje Beyonce. Oči su nam zasuzile već na sami trailer pa ne sumnjamo kako ćemo film ići gledati sa paketom maramica. U kinima se počinje prikazivati 19. srpnja te smo nestrpljivi koja još iznenađenja nam je Disney pripremio.

 | Autor: imdb imdb

Možda vas zanima Probale smo burger od janjetine i ostale prilično iznenađene Rubrika Life&style Life&style
Photo: imdb

Komentari 0