Life&style

Stiže remake 'Kralja lavova', a prvi put imamo i priliku vidjeti i novog Mufasu

  • Plakat koji najavljuje remake 'Kralja lavova' daje nam prvi pogled na Mufasu, Simbinog tatu
  • Film se počinje prikazivati 19. srpnja 2019. godine
  • Izgleda da će i Pumba imati puno veću ulogu nego do sad

Disney je izdao novu najavu za remake kultnog crtića iz 1994. godine - 'Kralja lavova'. Iako smo se nadali da ćemo imati priliku vidjeti kako će izgledati likovi Scara, Timona i Pumbe, izgleda da ćemo se ipak morati još strpiti. O prvom traileru ovog remakea koji nas je raznježio već smo pisali, a u novom nismo vidjeli ništa novog. Ono što nas je ipak razveselilo je objava plakata za film. Na njemu možemo po prvi put, vidjeti novi izgled Simbinog tate, Mufase. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney (@disney) on

Na plakatu je prikazana scena u kojoj kralj Mufasa govori Simbi da je sve što dotakne svjetlost, dio njihovog kraljevstva. Ubrzo nakon toga, dok njih dvojica hodaju ravnicama, Mufasa kaže sinu kako su svi povezani velikim  krugom života. 

 | Autor: imdb imdb Scena iz filma 'Kralj lavova' iz 1994. godine

Ako ti se plakat za najavu remake učinio poznatim, to je zato što nalikuje plakatu za IMAX verziju koja se u kinima prikazivala 2002. godine na kojem je također ista paleta toplih boja. Oba plakata pokazuju izlazak sunca, a glavna je razlika prikaz Mufase. Na plakatu iz 2002. godine prikazan je kao da je uvijek uz Simbu, a na novom Mufasa je vodeća sila u Simbinom životu te mu prenosi životne mudrosti koje će mali Simba zauvijek pamtiti. 

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram Plakat iz 2002. i 2019. godine

Disneyjev tim ovog puta se oslonio na faktor nostalgije za crtićem na kojem je odrasla cijela jedna generacija. Još jednu stvar koju moramo primijetiti na novom plakatu je popis glumaca koji su posudili svoje glasove likovima. Seth Rogen stavljen je na drugo mjesto, što sugerira da je uloga Pumbe kojem posuđuje glas možda veća nego što smo mislili. Donald Glover posudio je glas Simbi dok je u verziji iz 1994.godine, Simba bio Matthew Broderick. I dobra vijest za sve one koji su se možda pitali tko će u ovoj verziji dati glas Mufasi -  uloga je pripala James Earl Jonesu kojeg pamtimo i iz originalne verzije. Nakon ovih saznanja, ne možemo dočekati početak prikazivanja filma u 19. srpnja 2019. godine.

Photo: imdb

Komentari 0