Life&style

Rastopili smo se: prvi trailer remakea 'Kralja lavova' s Beyonce je tu

U prvom traileru nove ekranizacije Disneyjevog animiranog mega hita 'Kralj lavova', Simba je pokazan kraljevstvu - i već od te scene nam naviru emocije!

Evo ga! Stigao je! Disney je upravo objavio prvi službeni trailer za novog Kralja lavova - i izgleda fantastično. U najavnom traileru vidimo scene životinja afričke Sahare, čujemo glas Mufase koji govori o kraljevstvu i naravno - mladog Simbu! Svi obožavatelji ovog filma imaju se čemu veseliti sljedećeg ljeta jer film stiže u kina sredinom srpnja 2019. godine. 

Uz službeni trailer stigao nam je i prvi službeni poster za film, a mladi Simba na njemu drži šapu u otisku koji vrlo vjerojatno pripada njegovom ocu Mufasi. Već po samom posteru jasno nam je koliko će film digitalno biti savršen i realističan, a s obzirom na to da iza njega stoji ista ekipa kao i ona filma Knjiga o džungli - očekujemo mega spektakl i hektolitre prolivenih suza...

I glumačka ekipa Kralja lavova još je jedan od razloga zašto se toliko veselimo filmu. Glas mladom Simbi dati će JD McCrary, a onom odraslom genijalni Donald Glover. Trebamo li te podsjetiti tko je dao glas Nali, Simbinoj velikoj ljubavi? Beyonce! Ona je ujedno i glavni izvođač na službenom soundtracku filma, a s Eltonom Johnom već je snimila kultnu pjesmu iz originalnog crtića "Circle of Life". Jedva čekamo!

 | Autor: Disney Disney

Photo: Disney
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!