Life&style

Novi sladoled s okusom teranina u riječkoj slastičarnici Cacao zvuči kao najslađi ispraćaj ljeta

  • Riječka slastičarnica Cacao odnedavno u ponudi ima i sladoled od teranina
  • Okus poznatog istarskog likera uistinu se osjeti, a sladoled u sebi ima i alkohola
  • Nekako nam se čini da je ovo jedan od najboljih načina da ispratimo ljeto

Moramo priznati, jedan od omiljenih zadataka nam je otkrivanje posebnih restorana, barova, i, naravno, mjesta gdje se možemo zasladiti te pomno pratimo kada naši ugostitelji osmisle neko novo jelo, piće ili - okus sladoleda. Ovoga puta, miris, okus i znatiželja vodi nas u Rijeku, u potragu za sladoledom s okusom teranina!  

Možda vas zanima Čarobnu tortu u 3 sloja iznenađujuće je jednostavno za napraviti, a rezultat je fantastičan Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cacao (@cacao_rijeka)

Riječka slastičarnica Cacao u svojoj maštovitoj ponudi sladolednih okusa, nadodala je još jednu - okus teranina, najdražeg nam likera od vina teran, poznate sorte s područja Istre i jugozapadne Hrvatske. Radi se o sladoledu s pravim teraninom tako da u sebi sadrži i alkohol. Dobra vijest za sve one koji bi ljetne koktele zamijenili nekim novim, nešto drugačijim osvježenjem. 

Inače, riječka slastičarnica Cacao posljednjih šest godina postala je neizostavno odredište Riječana, ali i turista, u potrazi za prefinim slasticama. O njegovom uspjehu i popularnosti dovoljno govori činjenica da se osim u centru grada, vrlo brzo otvorio još jedan Cacao u riječkom Tower Centru. 

U Cacau seozona sladoleda traje čitave godine, a uz standardne okuse, nude i one sezonske koji se mijenjaju ovisno o sezonskim namirnicama tako da se tu nađe svakakvih netipičnih sladolednih okusa, poput onog od bundeve koju također uskoro možemo očekivati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cacao (@cacao_rijeka)

Jolie Petit Pâtisserie ima novi jesenski kolač sa smokvama, izgleda savršeno

U Cacau se služe kolači, čokolade, praline i sladoled iz vlastite proizvodnje koja se odvija u samom lokalu, iza staklene stijene kako bi posjetitelji mogli, osim u okusu i izgledu, uživati i u samoj pripremi. Osim slastica, Cacao bar nudi vrhunsku kavu, frapee, koktele, ali i široku paletu najkvalitetnijih vina, craft piva te ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića te je stoga zaslužio status prave gradske kavane.

 

Photo: Instagram @cacao_rijeka
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Zb9gom ljeto