Life&style

Zbog kolača u slastičarnici Trinity Sweets vrijedi posjetiti Zaprešić. Osvajaju i okusom i izgledom

  • Ljubitelji slatkoga pozor! Otkrivamo još jednu neizostavnu lokaciju kada su slastice u pitanju
  • U Zaprešiću je otvorena slastičarnica 'Trinity Sweets', obavezna lokacija za sve koji guštaju u kolačima
  • Aktualna ponuda donosi osam različitih vrsta slastica koje oduševljavaju i izgledom i okusom

Ljubiteljima slatkoga zasigurno će dan zašećeriti vijest o otvaranju nove slastičarnice koja nosi ime 'Trinity Sweets'. Dosuše, ova zaprešićka slastičarnica uspješno posluje već mjesec dana, a glas o njoj se prenio diljem Lijepe Naše. Za to je prvenstveno zaslužna Ruža Šimić, voditeljica je proizvodnje u ovoj slastičarskoj manufakturi gdje uz nju rade još tri djevojke.

Keksi Jamiea Olivera od samo 5 sastojaka Možda vas zanima Brzi keksi Jamieja Olivera od samo 5 sastojaka, a fenomenalni su Rubrika Life&style Life&style

Slastičarski pogon 'Trinity Sweets' otvoren je popularnoj gradskoj Šetnici, odnosno adresi  Adama Baltazara Krčelića 17. U ponudi je trenutno osam originalnih kolača koji već na prvu osvajaju izgledom (a i okusom!). Od Teddyja, koji doista izgleda poput plišanog medvjedića, preko realističnog Le Citrona, sve do apstraktnih formi kao što su Chocoholic, Ruby ili Hazelnut.

 

Možda vas zanima Ovakvo trčanje preferiramo! Saznaj sve o ovogodišnjem izdanju Vinskog bor maratona Rubrika Moda Moda

Uz ovih osam kolača u ponudi Trinity Sweetsa je i serija Ružinih pralina, šest različitih koje će se također mijenjati ovisno o sezoni i dostupnosti pojedinih namirnica. Cijene kolača su od 23 do 29 kuna, a oni koji su ih isprobali tvrde kako je cijena opravdava kvalitetu. Osim u Zaprešiću, ove osebujne kolače možeš isprobati i u Zagrebu na adresi Kraljevićeva 28 u Maksimiru. Sve novosti vezane uz ovaj slastičarski brend možeš provjeriti i na njihovom službenom Instagram profilu.

 

Photo: Instagam

Komentari 0