Life&style

Nova objava Chia Cups studija nas je oduševila. Uskoro stižu vaze!

  • Nakon božićnih šalica i preslatkh puzzli, iz omiljenog nam keramičkog studija stiže novo preslatko iznenađenje
  • Chia Cups uskoro će u svojoj ponudi imati i neodoljive vaze
  • Najavljene su tri veličine s dobro prepoznatljivim različitim točkicama i zlatnim ručkicama

Kad god nam iskoči neka nova objava Chia Cupsa, sigurni smo da će to biti pogubno po naše novčanike. Poznati domaći brend iza kojeg stoje Filipa Sorko i Antun Ružolčić već godinama nas oduševljava svime što izađe iz njihove radionice, bilo da su u pitanje šalice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim ili kakav drugi novitet.

Možda vas zanima Chia Cups puzzle: brend poznatih šalica s točkicama sad je izdao i slagalicu sa svojim potpisom Rubrika Life&style Life&style

Posljednjih mjeseci željno smo iščekivali dane kada su u prodaju puštene šalice odjevene u najslađe božićno ruho i ukrašene imelama, grančicama smreke, božićnim girlandama i crvenim mašnama te toplim zlatnim detaljima; božićne čestitke koje su ponudili kao novost, ali i prve domaće dizajnerske puzzle koje su nastale u suradnji s našom poznatom ilustratoricom Matejom Kovač i koje su sve obožavatelje popularnih slagalica oduševile na prvi pogled, a sada je samo pitanje dana kada ćemo moći kupiti i vaze s njihovim potpisom.

 | Autor: Instagram @chiacups.studio Instagram @chiacups.studio

Na Instagram profilu brenda jutros je osvanula objava koja je izazvala sveopće oduševljenje, a koja je najavila vaze kao novost u ponudi. Prema zasad dostupnim informacijama, bit će dostupne u tri veličine, a vaze će, baš kao i šalice, biti ukrašene različitim točkicama.

Možda vas zanima Keramička remek djela iz Pule: Elegancija i estetika 60-ih u neodoljivim šalicama i vazama Rubrika Life&style Life&style

Prepoznatljiva estetika brenda utkana je i u novonajavljene ljepotice koje su, osim već spomenutih točkica, zadržale i zlatne ručkice, a zahvaljujući pomalo nepravilnom valjkastom obliku, izgledaju posebno razigrano i šarmantno. Iako su kao i sve vaze prvenstveno namijenjene da se u njih smjeste predivni cvjetni buketi, nama su toliko lijepe da iskreno mislimo da će u prostorima najljepše zablistati s tek pokojim cvijetom u sebi, a sve što trenutačno želimo znati je kada ih točno i po kojim cijenama možemo dodati svojoj kolekciji. Naravno, pozorno pratimo objave i dalje i čekamo da osvane dan!

Photo: Instagram @chiacups.studio

Komentari 0