Life&style

Noć vještica se bliži! Donosimo vodič kroz najluđe Halloween partyje ove godine

  • Trick or Treat doba godine samo što nije stiglo. Halloween je uskoro u gradu
  • Kostimi za Noć vještica se smišljaju, neki će ih napraviti u zadnji tren, ali bitno je da se svi dobro zabavimo i o najstrašnijem partyju godine pričamo još danima
  • Originalni popratni sadržaj uz genijalne glazbene hitove klubovi su već pripremili, na tebi je samo da zablistaš

I dok neki preferiraju veljaču za odjenuti svoj najbolji kostim, drugi željno iščekuju Noć vještica, jednu večer u godini kada kosturi, vampiri, zombiji, duhovi i druge 'spodobe' vladaju izlascima. Dijeli nas još nešto više od tjedan dana do najstrašnije večeri u godini, a pripreme kostima već su odavno krenule. Ono što još treba odabrati je mjesto za izlazak i party po tvojoj mjeri. 

 | Autor: Unsplash/Kenny Eliason Unsplash/Kenny Eliason Foto: Unsplash/Kenny Eliason

Halloween proizlazi iz keltskih običaja, a održavao se povodom festivala Samhain gdje se slavio odlazak ljeta i dolazak zime. Obilježavanje posljednjeg dana u mjesecu listopadu u vidu kostimiranja najpopularnije je u Americi, no posljednjih desetljeća Halloween partyji postali su globalni fenomen. Gotovo da ne postoji država u kojoj se na neki način ne obilježava Halloween, a uz dječje manifestacije, slatkiše, rezbarenje budneva, Noć vještica kako se kod nas naziva, genijalan je alibi za odlazak na nezaboravne partyje pa makar i usred radnog tjedna. Evo gdje u Hrvatskoj možeš izvesti svoju masku i ludo se zabaviti.

Možda vas zanima Zabave uoči Noći vještica sve su popularnije. U Sinsayu nas čeka mnoštvo strašno dobrih detalja Rubrika Life&style Life&style

'Kids See Ghosts', Peti Kupe, Zagreb

S motom "ne tresi se, srijeda je neradni dan", popularni klub na Trnjanskoj cesti 31. listopada organizira RNB Confusion party na kojem će se svi kostimirati u duhove, plesati uz starog Kanye Westa i ekipu, i uživati u scary momentima na plesnom podiju i scenografiji kluba Peti Kupe.

'Halloween Trash Party', Johann Franck, Zagreb

Klub u centru Zagreba pripremio je čak dva dana Halloween partyja sljedeći vikend, pa tako 28. i 29. listopada ljubitelji starog dobrog trasha doći će na svoje. Požurite na vrijeme rezervirati svoje mjesto.

Možda vas zanima Svjetski celebrityji već su pokazali svoje Halloween kostime, neki su doista - jezivo dobri Rubrika Life&style Life&style

'Štaš bit za Halloween? I zašto baš Barbie i Ken?', Tvornica, Zagreb

Definitvno najkreativniji naziv partyja ove godine ima Tvornica. Posjetitelje očekuju dva spektakularna floora, svaki s vlastitim glazbenim iznenađenjima, a ne sumnjamo da će zabavu posjetiti i Barbie i Ken. 

 | Autor: facebook/Tvornica facebook/Tvornica Foto: Facebook/Tvornica

'Harry Potter Halloween party', Metropolis music & billiards club, Zagreb

Čarobnjaci pozor, nešto posebniji party za Noć vještica očekuje vas u Metropolisu gdje ćeš otkriti posjeduješ li Nevilleove plesne pokrete ili pak dijeliš Ronovu malodušnost prema plesu. Za stravično dobru atmosferu pobrinut će se oni-čije-ime-se-ne-smije-spomenuti. 

 | Autor: Facebook/Metropolis club Zagreb Facebook/Metropolis club Zagreb Foto: Facebook/Metropolis club & billiards club Zagreb

'Down Town Halloween Party', tuneli, Rijeka

Definitvno najatraktivnija lokacija ovogodišnje Halloweena je ona u Rijeci. Naime, PartyHub u suradnji s Medusa Organization priprema veliki party u jednoj od najvećih riječkih turističkih atrakcija, tunelima ispod grada kojem će ekipu zabavljati dva dj-a Chokzy & Dj Kleky.  

 | Autor: Facebook/Medusa Organization Facebook/Medusa Organization Foto: Facebook/Medusa Organization

'Rock is Dead Halloween party', Club Palach, Rijeka

Riječanima omiljeni alternativni klub za Helloween otvara svoja vrata. "Master ceremonije, Kralj Zla, ponovno će baciti svoje čarolije i uprizoriti party za pamćenje uz temu Noć mrtvih Rockera", stoji u opisu događaja, a birat će se i najbolja maska, Kraljica Vriska, miješat će se tematski kokteli, a i za one najmlađe pripremljen je Halloween Predparty.

 | Autor: Facebook/Club Palach Facebook/Club Palach Foto: Facebook/Club Palach

'Halloween Party', Pietas Julia, Pula

I Pula će na Halloween imati nezaboravni Halloween party na kojem u suradnji s Pula Nightlife-om u klubu Pietas Julia posjetitelje očekuju brojne atrakcije, a tko ne dođe namaskiran moći će u klubu zatražiti face painting. Ulaznice za Halloween party dostupne su na Entriu.

Možda vas zanima Ovi neodoljivo jezivi 'zombi keksići' savšeno se uklapaju u najstrašniju noć u godini Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash / Framer For Your Heart
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    I kod Nas postalo popularno