Life&style

CineStar TV Fantasy ima posebne horor poslastice u 'najstrašnijem tjednu u godini'

  • Najstrašniji tjedan u godini pokucao je na vrata CineStarTV Fantasy filmskog kanala
  • U predstojećim danima, sve do Halloweena, na ovom popularnom filmskom kanalu prikazuju se odlični hororci
  • Donosimo program filmova strave i užasa koji nas iščekuju svakog dana u večernjem terminu

Bliži nam se najstrašnije doba godine – Halloween. Vrijeme je da odabereš svoju odjeću, izrezuješ bundeve i opskrbiš se kokicama. Noć vještica je pred nama, a mi ti donosimo pregled programa horor filmova na CineStar TV Fantasy koji će ti pomoći da se pripremiš za jezivu noć zabave.

Zašto ne bi organizirala neki kućni party i noć hororaca? Okupi svoje društvo i provedite dane uoči Noći vještica zakovani pred ekranom, uz CineStar TV Fantasy, kokice i dobru klopu, gledajući filmove uz koje će vam se slediti krv u žilama.


 | Autor: CineStar CineStar

Igra strave (Come play)

U četvrtak 27. listopada na programu je „Igra strave“. Mladi Azhy Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se osjeća drugačije od svih ostalih. Na svojem tabletu očajnički traži prijatelja u kojem bi našao utjehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svijet a Oliverovi se roditelji moraju boriti kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.


 | Autor: CineStar CineStar

Naslijeđeno zlo (Hereditary)

Jeziv i uznemirujuć hororac sa odličnom glumačkom postavom u izvrsnoj izvedbi glumice Toni Collette na rasporedu je u petak 28. listopada na CineStar TV Fantasy. Kritičari su ovaj film nazvali kombinacijom Egzorcista i Rosemaryne bebe za nove generacije.

Annie Graham (Toni Collette), umjetnica je koja izrađuje minijature, živi u ogromnoj kući sa svojim mužem psihijatrom Steveom (Gabriel Byrne) i njihovo dvoje djece. Baka je, pak, upravo umrla, a sprovod je među prvim scenama u kojima upoznajemo obitelj Graham i međuodnose njenih članova. Na prvu najzanimljiviji od svih onaj je između Annie i pokojne joj majke, o kojoj se malo toga znalo. Što nam Aster više otkriva o Annienoj obiteljskoj povijesti, to svjesniji postajemo užasa koji vrebaju iza ugla i samo čekaju da nas zaskoče.


 | Autor: CineStar CineStar

Odbukcija Jane Doe (Autopsy Of Jane Doe)

Brian Cox i Emile Hirsch glume oca i sina, Tonyja i Austina, koji rade kao patolozi. Priča se odvija u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade djevojke, koje je na neobjašnjiv način dospjelo na poprište višestrukog ubojstva. Bez ikakvih vidljivih tragova i dokaza koji bi mogli ukazati na razlog smrti, otac i sin odlučno kreću u potragu za bilo kakvim dokazima. Istraga ih dovede do bizarnih tragova koji ih navode na šokantno otkriće.

Ova pomalo drugačija horor priča zalijepit će nas za male ekrane u subotu, 29. listopada u 21:05.


 | Autor: CineStar CineStar

Shadow in the Cloud (Sjena straha)

U jeku Drugog svjetskog rata, kapetanica Maude Garrett ( Chloë Grace Moretz) pridružuje se muškoj posadi bombardera B-17 s vrlo tajnim paketom. Zatečena prisutnošću žene u vojnom letu, posada testira svaki Maudein pokret. Neobična događanja i rupe u njezinoj prošlosti potiču paranoju oko njene prave misije.
Ali posada se mora bojati nečeg drugog ... nečeg što vreba iz sjene i zlokobno
razdire srce aviona.

Akcijska horor priča na rasporedu je nedjelju, 30. listopada u 21 sat, kao uvertira u najstrašniju večer u godini.


 | Autor: CineStar CineStar

Bježi (Run)

Bježi nije običan horor triler, to je vrhunski užasavajući film – majstorski rad vizionarske ekipe filma „Searching“ koji unosi nemir u gledatelja pred velikim ekranom. Film je na rasporedu u ponedjeljak, na samu Noć vještica, u 21 sat na CineStar TV Fantasy. U glavnim su ulogama Sarah Paulson i Kiera Allen.

 

 

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posjetite CineStar TV Facebook i Instagram profileYouTube kanal te web stranicu.

 

Photo: CineStar

Komentari 0