Life&style

Savršena prilika za jezivo dobre fotografije: Znamo gdje se nalazi najstrašniji lift u Hrvatskoj!

  • Uvijek je dobrodošlo vidjeti malo kreativnosti kad je riječ o spooky zabavi za Noć vještica
  • Zato nas je posebno razveselio 'najstrašniji lift u Hrvatskoj' koji se nalazi u Tower Centru Rijeka
  • Svako tko se usudi ući, i preživi, imat će priliku uloviti strašnooo dobre fotke za društvene mreže

Ako tražiš inspiraciju što kreativno raditi za Noć vještica imamo strašno dobar prijedlog. U Tower Centru Rijeka nalazi se najstrašniji lift, a svatko tko se usudi ući bit će nagrađen strvično dobrom podlogom za savršenu Halloween fotografiju. Ukoliko preživi, naravno. 

Svake godine Tower Centar Rijeka oduševi svoje posjetitelje kreativnim idejama pa je tako i ovog puta ususret Halloweenu ukrasio jedan lift 'strašnim' ukrasima. Tako bi se moglo zaključiti da je ovo ujedno najstrašniji i najzabavniji lift u Hrvatskoj. U neodoljivo jezivoj atmosferi tu su se našli ljigavi pauci, strašne vještice i ostale spooky stvari.

 | Autor: Tower Centar Rijeka Tower Centar Rijeka

Ispred lifta nalazi se ogroman pauk, a na tebi je da provjeriš koliko si hrabra, ili možda koliko nisi hrabra. Osim što će biti najstrašniji lift, sigurni smo da će biti i najfotogeničniji pa ćemo ga viđati svuda po društvenim mrežama (uz tagiranje @tower.centar).

Možda vas zanima Slatka inspiracija za Halloween: Cupcakes s lebdećim duhovima su strašno ukusni Rubrika Life&style Life&style

Osim spooky lifta Tower Center Rijeka organizira i Halloween party za najmlađe. Uz kostimirane animatore i dobru glazbu djeca će uživati u brojnim aktivnostima poput izrađivanja bundeva i duhića od riže, oslikavanje strašnih balona, a na zabavnom mini golf poligonu moći će se osvojiti i nagrade. Sigurni smo da je zagarantirana „strašna“ zabava u Tower Centru. 

 | Autor: Tower Centar Rijeka Tower Centar Rijeka

Photo: Tower Centar Rijeka

Komentari 0