Life&style

Netko štednjom, netko kroz hobi... Evo kako se svaki horoskopski znak najlakše obogati

  • Zvijezde nam otkrivaju doista mnoge stvari – od ljubavi, sreće, karakternih osobina, ali i činjenicu hoćemo li se i kako obogatiti
  • Kad su novac i bogatstvo u pitanju, neki će se s lakoćom obogatiti, dok će drugi morati malo više raditi na tome
  • Uostalom, pogledaj što zvijezde kažu za tvoj horoskopski znak

Mnoge od nas sanjaju o glamuroznom životu te o tome da imamo bezbrižan i luksuzan život. Međutim, problem kod toga predstavlja – novac! Logično je da za takav stil života treba dobro zarađivati. Pogledaj kako će se tvoj horoskopski znak uspjeti obogatiti.

Ovan

Ovan slijedi svoje ciljeve i točno zna što želi. Osobe rođene u znaku ovna mogu na medicini ili na burzi zaraditi bogatstvo. Tamo mogu pokazati što sve doista znaju.

Bik

Bik će polako početi, ali će se podizati u tome što radi – kao i financijski. Osobito u područjima gdje treba pratiti ljude (npr. u sportu, coachingu ili na terapiji) je bik sjajan te može zaraditi puno novaca.

Blizanci

Osobe rođene u znaku blizanaca vole raditi tehnički zahtjevne poslove za koje trebaju jednako takvi alati. Kao profesionalni kuhari, stručnjaci za tehniku ili video-umjetnici mogu pokazati svoju umjetničku žilu te se obogatiti. Prednost: profesionalci su u pregovorima te si time pribave nešto dodatnog novca.

Rak

Ako se rak želi obogatiti, onda će to najprije uspjeti kao autor bestselera ili start-upa, odnosno tamo gdje može u djelo prenesti svoje ideje.

Možda vas zanima Horoskop za ovaj tjedan u vladavini vodenjaka nosi dobre vijesti većini znakova Rubrika Life&style Life&style

Lav

Lav po prirodi voli biti u centru pažnje. Naravno da će se obogatiti ako ga na poslu obasjava svjetlo reflektora. Stoga lavovi dobro zarađuju kao glumci, glazbenici te općenito u zabavnoj industriji.

Djevica

Djevica je prava radnica te njen radni moral može druge dovesti u podređeni položaj. Zbog toga djevice uspijevaju gotovo na svakom poslu – te zarade puno novaca kad se prime posla.

Vaga

Kako bi se obogatila, vaga ima jednu posebnu strategiju: pusti druge da rade, umjesto da sama puno radi. Dakle, dobro će zaraditi na svakom poslu gdje može delegirati druge da rade – dok ona važe kome ide koliko novaca.

Možda vas zanima Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Škorpion je jako uspješan kad ima posao na kojem može raditi nešto što je ujedno i njegov hobi. O čemu je riječ, to zna svaki škorpion. Jedino se mora ohrabriti da od svoje strasti napravi posao.

Strijelac

Dragi strijelci, sada morate biti snažni. Naime, vaš horoskopski znak nije baš predodređen da bude bogat. Premda ti misliš da ćeš jednog dana biti bogata… Međutim, puno sanjati i ništa na raditi – nažalost, tada ništa od novaca.

Jarac

Jarac kao da je rođen za to da dobro barata novcem. Obogatit će se ako se počne baviti investicijama i fondovima ili se zaposli u bankarskom sektoru.

Vodenjak

Vodenjak ne spada u znakove koji vole raditi (ali, iskreno, tko voli?!). Ali, zna da mu treba novac za život. Usprkos tome mu je lakše kad teret zarađivanja novaca ne mora nositi sam. Bit će bogat kad se udruži s nekim drugim (bračnim ili poslovnim partnerom).

Ribe

Riba će se obogatiti ako će preko svog posla moći pomoći drugima. Naime, ribe su najsretnije kad se mogu žrtvovati za ljude oko sebe. A s tom strašću koje posjeduju ribe, novac ih prilično voli.

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0