Life&style

Ovih horoskopski znakovi su pravi eksperti za rasprodaje i kupovanje na sniženjima

  • Svi mi volimo nabaviti stvari na sniženju, no prema horoskopu nekima od nas to je mrvicu draže
  • Pojedinci su skloni skupljati kupone, proučavati letke i koristiti aplikacije kako bi uhvatili najbolju ponudu
  • A koja su se to tri znaka uz Jarca i Lava našla na ovoj zanimljivoj listi otkrivamo ti u nastavku

Sigurno poznaješ nekoga tko je pravi maher kada je kupovina u pitanju. Za pojedine osobe odlazak u kupnju je poput igrice u kojoj žele osvojiti maksimalni rezultat uz minimalni napor. Tako se oboružavaju aplikacijama, karticama vrijednosti, letcima i kuponima koji im omogućuju da prilikom kupovine potroše što manje novca. Među onima koji vole iskoristiti dobru priliku i "proći jeftinije" posebno se ističe ovih pet horoskopskih znakova:

Možda vas zanima U Zaru je stigla nova kolekcija: iščitali smo 5 trendova koji će biti hot 2020.-e Rubrika Moda Moda

Jarac

Jarci su vrlo sistematični kupci. Ako naume nešto nabaviti oni će prethodno obaviti detaljno istraživanje te se neće libiti potrošiti vrijeme sve dok ne nađu najbolju ponudu. Oni se drže one da se pametan kupac ne vodi nagonima već pomno analizira tržište kako bi željeni proizvod uhvatio na sniženju. Naravno, pritom koriste i različite kupone, kartice vrijednosti i popuste. Oni jednostavno ne vjeruju u kupnju proizvoda po punoj cijeni.

Bik 

Evo jedne stvari u vezi Bika: on neće kupiti nešto samo zato što je jeftino. Imaju sjajan ukus i žele kvalitetne predmete visokog ranga, pa će se radije odlučiti na igru čekanja. Bik zna da sve ima svoju sezonu i da uvijek postoji rasprodaja, čak i ako se to događa samo jednom godišnje. Ovaj horoskopski znak bit će pripremljen za akcijske ponude Crnog petka ili Cyber ponedjeljka. Oni su uvijek spremni!

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Pripadnice 4 horoskopska znaka su najbolje kuharice i svi jedva čekaju k njima u goste Rubrika Life&style Life&style

Lav

Lavovi žive za cjenkanje te naprosto uživaju u ovome za mnoge napornom ritualu. Uz to, pripadnici ovog znaka skloni su darivanju svojih bližnjih, a posebno ih raduje kada savršen poklon pronađu po vrlo niskoj cijeni. Oni znaju sve tajne kodove, prate prodaju i sposobni su u trenu naći ponudu koja pruža najbolju vrijednost za novac. Možda su nevjerojatno bogati, ali oni će još uvijek pokušati proći najbolje što mogu.

Ovan 

Za Ovnove kupovina bi mogla biti olimpijski sport u kojem bi mogli ostvariti vrhunske rezultate. Nećete ih možda vidjeti kako kampiraju ispred prodavaonica, ali jednom kada uđu u njih su nezaustavljivi. Pazite kad Ovan špijunira nešto što želi po niskoj cijeni jer neće prestati dok to ne dobije. Vrlo su odlučni i žele pobijediti, posebno kad je posljednji artikl u ponudi.

Djevica

Kada je riječ o pronalaženju predmeta po najpovoljnijim cijenama, Djevica je profesionalac. Spremne su uložiti vrijeme u pronalaženje najpovoljnije ponude, a ako ne mogu odmah nešto dobiti, sposobne su čekati dok to ne bude dostupno jer imaju fantastičnu kontrolu impulsa. Dobra stvar za njihove bližnje je ta da su skloni rado dijeliti svoje sposobnosti pronalaženja povoljnih ponuda s drugima. Djevice su posebno ponosne kad dobiju bolju cijenu od svih ostalih pa obožavaju cjenkanje.

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 



 

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0