Life&style

Horoskop za ovaj tjedan u vladavini vodenjaka nosi dobre vijesti većini znakova

  • Trenutačno smo u vladavini vodenjaka, a krećemo se ka punom mjesecu u znaku lava
  • Pogledaj što zvijezde otkrivaju za tvoj horoskopski znak ovaj tjedan
  • Većinu znakova očekuje veselo i radosno razdoblje

Čak se i maloj djeci čini kako se trenutačno kotač vremena okreće brže nego inače. Ovaj tjedan ćemo se vatreno i žustro kretati ka punom mjesecu u znaku lava – doduše, to je tek u nedjelju, ali kao da energija već djeluje. Sunce se nalazi u vodenjaku – zato nas očekuje veselo, radosno i glasno razdoblje.

Ovan

Tebi trenutačno ide sve kao što si oduvijek željela – a pozitivan trend nastavit će se i ovaj tjedan. Sredinom tjedna će ti iznenada pasti jedna ideja na pamet – i to kako riješiti jedan problem. Možda čak usred noći! Vikend će ti biti fenomenalan – bit ćeš jako dobre volje i isijavat ćeš radošću – što će privlačiti ljude oko tebe, a možda privuče i jednu sasvim određenu osobu na koju nećeš ostati ravnodušna…

via GIPHY

Bik

Do petka ćeš biti aktivna te uživati u druženju sa svojim dragim te prijateljicama. Stalno ćeš imati nove ideje i prijedloge što bi mogli raditi. U uredu ćeš se pobrinuti da sve besprijekorno funkcionira. Međutim, vikend ćeš radije provesti sama – zato jer ti treba mir i malo odmaka od svega kako bi nanovo napunila baterije.

Blizanci

Motivirat ćeš svog partnera da se napokon pokrene te ćeš ubuduće očekivati više truda od njega. S druge strane ga podržavaš, stabiliziraš i ohrabruješ. Najkasnije za vikend će mu biti jasno što sve ima od tebe. Bilo bi i vrijeme za to! Stoga iskoristi vikend za intimno druženje s partnerom. Ako si solo – izađi s ekipom i dobro se zabavi.

Rak

Isplati se biti ustrajna! Sredinom tjedna ćeš dobiti pozitivne odgovore vezane uz tvoj poslovni uspjeh. Osim toga, bit ćeš jako organizirana – jednostavno ćeš odbaciti sve što ti više ne treba. Ako si planirala putovanje – sada je pravo vrijeme da se spakiraš i odeš.

via GIPHY

Lav

Tvoja trenutačna najbolja osobina je – velikodušnost. Pobrinut ćeš se za nekoga kome ne ide toliko dobro kao tebi. Međutim, očekivat ćeš da taj (ili ta) bude aktivan kako bi sam mogao dalje. Zvijezde ti se smiješe kad je riječ o financijama! Također te očekuje poklon koji će te jako iznenaditi…

Možda vas zanima Ovih horoskopski znakovi su pravi eksperti za rasprodaje i kupovanje na sniženjima Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Uvijek taj kaos! Svi rade što žele, a nitko ne radi što bi trebao! Tako ćeš se osjećati ovaj tjedan – jer ti si perfekcionistica koja voli da je sve u redu. S druge strane, između tebe i tvog dragog bit će sve lijepo, živahno i veselo – ili s osobom koja ti je draga! Za vikend je najbolje da ne radiš ništa…

Vaga

Na pamet će ti pasti sjajna ideja kako provesti neki projekt ili zadiviti nadređene. Osim toga, bit ćeš jako dobra u komunikacijama – tvoji će argumenti biti nepokolebljivi. Bit će ti lako donositi odluke – npr. što se tiče uređenja stana, ali i privatnog života. Iskoristi to! Međutim, imaj na umu: ponekad je bolje hvaliti nego kritizirati.

via GIPHY

Škorpion

Romantična, zaljubljena, zavodljiva, puna energije: uživat ćeš u svojoj neodoljivoj ženstvenosti. Muškarci će te doslovno oblijetati, a na tvoj znak će ti pasti pred noge. Međutim, pokazat će se da ti je ipak više stalo do duhovnosti – šanse ima samo onaj tko ima nešto u glavi.

Možda vas zanima Evo što predstavlja 12 kuća horoskopskih znakova, takozvanih astroloških kuća - i što to znači za tebe Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Trebat će ti definitivno više odmora! Preko tjedna ćeš rado ostajati navečer kod kuće te ćeš se opuštati i guštati u sitnicama. Možda ćeš puno čitati, gledati serije ili ćeš isprobati neke nove kulinarske koncepte. A za vikend te očekuje više glamura! Izaći ćeš i vatreno se provesti!

Jarac

Napokon će se riješiti neki problemi koji te muče već duže vrijeme. Ovaj tjedan pokušaj riješiti sve što je bitno za tebe. Na poslu će ti biti velika gužva, ali tvoj moto neka bude: „U miru leži snaga!“ Usprkos tome očekuje te žestok razgovor s nekim tko razmišlja totalno drugačije od tebe.

via GIPHY

Vodenjak

Osjećat ćeš se živahno, snažno i optimistično! Obuzet će te osjećaj da je pravo vrijeme da središ neke stvari u svom životu – iskoristi to i kreni u akciju. Bit će ti svejedno što drugi ljudi misle, a tvoj moto glasit će: „…zato jer je meni to važno!“ Zbog toga ćeš napokon napraviti puno stvari koje si oduvijek željela. Dosada je definitivno isključena.

Možda vas zanima Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to Rubrika Life&style Life&style

Ribe

U tvom životu pojavit će se starija osoba s puno životnog iskustva te će postati tvoj mentor ili guru – i pomoći će ti da napraviš najbolje sa svojim životom, umjesto da se stalno pitaš je li to što radiš dobro ili ne. Na poslu će ti biti dobro, zato jer si otvorena prema drugima i intuitivno razumiješ što žele i trebaju. Piši si listu zadataka kako ne bi zaboravila nešto važno.

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0