Life&style

Netflix je otkrio kako će izgledati mlada Lady Danbury u prednastavku Bridgertona

  • Osim što se fanovi Bridgertona vesele trećoj sezoni serije, novu godinu uljepšat će im i prednastavak u kojem će u glavnoj ulozi biti mlada kraljica Charlotte
  • Netflix je već ranije objavio prvi trailer, a sada otkriva i kako će izgledati lik mlade Lady Agathe Danbury
  • Još se ne zna kad će 'Kraljica Charlotte' ugledati svjetlo dana, ali zasad se spominje početak svibnja 

Prije nego što je Lady Whistledown započinjala glasine i otkrivala tajne visokog društva regentske Engleske, mlada buduća kraljica Charlotte pripremala se za svoju ulogu u tom društvu, a obožavatelji 'Bridgertona' sad će vidjeti i njenu stranu priče. Osebujan lik kraljice Charlotte osvojio je sve fanove Netflixove hit serije pa vijesti kako će njen lik dobiti zasebnu seriju nije bio iznenađenje.

Treća sezona serije Bridgerton Možda vas zanima Treća sezona Bridgertona pratit će ljubavnu priču Penelope i Colina, a doznali smo hrpu detalja Rubrika Life&style Life&style

Nakon što je još početkom jeseni stigao prvi trailer za Bridgertonov prednastavak 'Kraljica Charlotte' i nakon što smo mogli vidjeti kako će izgledati glavna junakinja koju glumi India Amarteifio, Netflix je sada otkrio i kako će izgledati lik mlade Lady Agathe Danbury.

 | Autor: Netflix Netflix Lady Agathu Danbury glumi Arsema Thomas

Agatha, koju glumi Arsema Thomas, koristi Charlottin uspon na prijestolje kako bi si zaradila ulazak u visoko društvo. Izuzetno sposobna i svjesna nekoć podijeljene društvene scene i zamršenosti braka, Agatha postaje vodilja za novu kraljicu, dok ujedno gradi svoju reputaciju i moć.

"Priča je usredotočena na uspon kraljice Charlotte do vrhunca ugleda i moći, a ovaj prednastavak Bridgertona otkriva kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo i veliku ljubavnu priču i društveni pomak, stvarajući društvo u kojem su se kasnije rađali likovi u Bridgertonu”, stoji u Netflixovom opisu serije.

mlada kraljica Charlotte Možda vas zanima Stigao je prvi trailer za prednastavak 'Bridgertona' o kraljici Charlotte, priča nas je već osvojila Rubrika Life&style Life&style

Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn te se uskoro očekuje i treća sezona, fokusirana na ljubavnu priču Penelope Bridgerton, a obožavatelji hit serije se vesele i uzbudljivom prednastavku s mladom kraljicom Charlotte. Netflix još nije objavio točan datum izlaska serije, samo informaciju da će to biti tijekom 2023. godine. Ipak, prema nekim informacijama početak svibnja se zasad čini najizglednijim.

Photo: Netflix

Komentari 0