Life&style
mlada kraljica Charlotte

Stigao je prvi trailer za prednastavak 'Bridgertona' o kraljici Charlotte, priča nas je već osvojila

  • Jedna je najgledanijih Netflixovih serija, povijesna ljubavna drama 'Bridgerton', dobit će svoj prednastavak
  • Fokus će biti na mladoj kraljici Charlotte, liku koji je osvojio sve obožavatelje serije i njenoj ljubavnoj priči s kraljem Georgeom III.
  • Premijera ovog prednastavka najavljena je za 2023., a evo što sve znamo o njemu

Prije nego što je Lady Whistledown započinjala glasine i otkrivala tajne visokog društva regentske Engleske, mlada buduća kraljica Charlotte pripremala se za svoju ulogu u tom društvu, a obožavatelji 'Bridgertona' sad će vidjeti i njenu stranu priče.

Osebujan lik kraljice Charlotte osvojio je sve fanove Netflixove hit serije pa vijesti kako će njen lik dobiti zasebnu seriju nije bio iznenađenje, a sad je već stigao i prvi trailer. 

Trailer za 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' prikazan je po prvi put na Netflixovom eventu Tudum, tijekom kojeg gledatelji imaju priliku vidjeti kratka predstavljanja svega što tek dolazi na ovu streaming platformu. Teaseri za treću sezonu 'Bridgertona' bili su kratki, no zato je kreatorica showa, Shonda Rhimes, najavila novi projekt koji će se fokusirati na mladu kraljicu.

Snima se 3. sezona serije Bridgerton Možda vas zanima Predobro! Novi video sa seta 3. sezone Bridgertona nudi rijedak pogled iza kulisa Rubrika Life&style Life&style

U videu kraćem od dvije minute može se vidjeti mlada Charlotte, koju je utjelovila India Amarteifio, kako se pokušava popeti na zid prije nego što ju zaustavi budući kralj George III., u čijoj je ulozi Corey MyIchreest. Njihov simpatičan kratki razgovor već je osvojio obožavatelje, koji su oduševljeni budućim parom iz Bridgertona.

Prvi isječak iz nove serije koja će zasigurno postati hit, kao i svaka sezona Bridgertona dosad, još nema službeni datum početka prikazivanja, no premijera je najavljena za 2023. godinu.

Također, na Bridgerton Twitter profilu, kao i na Instagramu, objavljena je i prva službena fotografija. "Najdraži čitatelji, obradujte se i službenom predstavljaju same kraljice, Indije Amarteifio, koja će uz nezamjenjivi duo Golde Rosheuvel i Adjoe Andoh otkriti kako je stvoreno Njeno Visočanstvo", stoji u opisu uz fotografiju.

Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn te se uskoro očekuje i treća sezona, fokusirana na ljubavnu priču Penelope Bridgerton, a obožavatelji hit serije se sad mogu veseliti i uzbudljivom prednastavku s mladom kraljicom Charlotte.

Behind Her Eyes Možda vas zanima 7 najdražih nam filmskih adaptacija popularnih književnih djela na Netflixu Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @bridgertonnetflix

Komentari 0