Life&style

Ovo su najuzbudljivije Netflixove serije koje jedva čekamo gledati u 2023. godini

  • Ljubitelji Netflixovih serija će već s početkom siječnja doći na svoje 
  • U Novoj godini dolaze nam nastavci kultnih serija, od bizarne 'You' pa do Henryja Cavilla i 'Witchera'
  • Posebno se veselimo i prednastavku 'Bridgertona' o kraljici Charlotte, a priča nas je već osvojila

Vrijeme prolazi i ljudi se mijenjaju, ali znaš li jednu stvar na koju (obično uvijek) možemo računati? Netflix. Bez obzira na sve, Netflix će rutinski proizvoditi sadržaj kao da je to posao streamera - hm, pa, i jest. Sljedeće godine će ovaj streaming div izbaciti nekoliko fenomenalnih opcija za ulazak u novu godinu.

Možda vas zanima 'Prijatelji' su serija koja nam nikada neće dosaditi, a ovo su najbolje božićne epizode Rubrika Life&style Life&style

Tražiš romantičnu dramu? Pogledaj spinoff 'Bridgertona', 'Queen Charlotte'. Ako se želiš nasmijati, 'That '90s Show' će ti uslišiti želju. Ne brini, Netflix će ti također dati više raznih opcija za razne žanrove. Budući da streamer svoje planove često drži skrivene i čeka gotovo do zadnje minute datuma izdavanja, pokušali smo ti olakšati život—donoseći najavu najočekivanijih Netflixovih serija u 2023. godini. 

'Kaleidoskop' (1. siječnja)

'Kaleidoskop' ima priliku postati jedna od najzanimljivijih serija koje je Netflix ikada objavio. Drama o pljački s Giancarlom Espositom u glavnoj ulozi strukturirana je nelinearnim redoslijedom, što znači da gledatelji mogu gledati epizode bilo kojim redoslijedom po svom izboru. (Sve do finala, naravno.) Redoslijed pojavljivanja epizoda u tvom pregledniku također će biti nasumičan za svakog korisnika. Ludo, zar ne?

Ginny i Georgia (5. siječnja)

Druga sezona serije 'Ginny i Georgia' je na putu. Dvojac majka-kći, Ginny i Georgia, vratili su se i prouzročit će još više problema. Druga sezona obećava da će biti jednako divlja kao i prva, jer se djevojke sele u novi grad nakon života u bijegu. Ali, hoće li doista dobiti priliku smiriti se ili će se njihova prošlost vratiti i sve uništiti? Kladimo se u ovo drugo.

'That '90s Show' (19. siječnja)

Uzmi si neko fino piće, kokice i uključi 'Show '90s' za nalet nostalgije. Sljedeće godine će ti Formanovi poželjeti dobrodošlicu u svoj kultni podrum—i da, izgleda baš onako kako se sjećaš. Ovaj spinoff serije 'Lude sedamdesete' pratit će Ericovu i Donninu kćer, Lei Forman. Ostat će kod bake i djeda, Red i Kitty, tijekom ljeta, gdje će stvarati svoje uspomene s novom skupinom prijatelja.

'Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre' (19. siječnja)

Junji Ito, japanski majstor horor mange, stekao je kult sljedbenika tijekom svoje karijere zahvaljujući svojim zastrašujućim ilustracijama i inventivnim kratkim pričama. Autor je odabrao 20 strašnih priča koje će biti adaptirane u animiranoj antologijskoj seriji (po prvi puta) u 'Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre'.

'Lockwood & Co.' (27. siječnja)

'Lockwood & Co.' prati pustolovine dvojice tinejdžera koji regrutiraju mladog vidovnjaka kako bi osnovali agenciju za lov na duhove. (Zove se, naravno, 'Lockwood & Co.') Dvojac izvorno planira loviti duhove po Londonu i otjerati one opasne, ali stvari se zakompliciraju kada otkriju misterij koji bi mogao promijeniti svijet kakav oni poznaju.

'You' (9. veljače)

Ako još nisi uronila u bizarno uvrnuti svemir Joea Goldberga, imaš otprilike mjesec i pol dana da to nadoknadiš. Četvrta sezona trilera stiže na Netflix ove veljače—i nastavlja tamo gdje je stala treća sezona. U sljedećem poglavlju serije, Goldberg, šarmantni stalker, bježi u London iz razloga koje sada nećemo spominjati. Samo znaj: ostavio je trag duhova u Los Angelesu koji bi se mogli vratiti i progoniti ga. Ako ne, njegova opsesivna priroda (i bahatost) sigurno će sama po sebi izazvati dovoljno problema.

'Vještac' (ne zna se točan datum)

Treća sezona serije 'Witcher' obilježit će posljednje pojavljivanje Henryja Cavilla kao ubojice čudovišta Geralta. Premda još nema službenog datuma emitiranja, sredina 2023. čini se najboljim izborom. Nakon što je najavio svoj odlazak iz serije kako bi nastavio s povratkom Supermana, Cavill će vjerojatno ponovno briljirati kako serija ulazi u svoju najpopularniju fazu. Miniserija s Michelle Yeoh u glavnoj ulozi pod nazivom 'The Witcher: Blood Origin', također će se prikazivati početkom 2023., nakon božićne premijere.

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' 

Ljubav će ponovno biti u zraku u 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story', nadolazećoj seriji koja će se fokusirati na uspon mlade kraljice Charlotte. 

Najbolje true crime serije u 2022. Možda vas zanima Ovo su neke od najboljih 'true crime' serija godine, a kod nas su prošle relativno ispod radara Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0