Life&style

Netflix je najavio seriju s Benedictom Cumberbatchom, zvuči kao jedna od onih koja se ne propušta

  • Netflixova serija 'Eric' zvuči kao budući hit, a to je priča o genijalnom lutkaru Vincentu čiji 9-godišnji sin nestaje, a njegov otac, tragajući za njim, postaje opsjednut sinovim crtežima plavog čudovišta
  • Benedict Cumberbatch ovim će nas novim uzbudljivim trilerom odvesti u New York 80-ih i mračni svijet vlastitog ludila
  • Osim njega, glumačku ekipu čine i mnoga druga sjajna imena, a mi s nestrpljenjem iščekujemo datum izlaska intrigantnog štiva

Benedict Cumberbatch jedan je od najvećih glumaca današnjice čijim se novim projektima uvijek silno radujemo, a vijest o novoj Netlixovoj seriji 'Eric' koja je njegov idući projekt opasno je privukla našu pažnju, kako Benedictom kao glavnom ulogom, tako i zanimljivom radnjom. U novoj će seriji Benedict svoj kaubojski šešir zamijeniti bomber jaknom i mokasinama i vratiti nas u 80-e kroz super intrigantni i emotivni triler.

 

Kada njegov devetogodišnji sin nestane na putu do škole, Vincent – jedan od vodećih njujorških lutkara i tvorac vrlo popularne dječje televizijske emisije 'Good Day Sunshine' počinje kriviti sebe za Edgarov nestanak. Mučen osjećajem krivnje, postaje sve nestabilniji, a cjelokupnoj situaciji samo dodatno odmaže njegova novootkrivena opsjednutost Edgarovim crtežima lutke plavog čudovišta - Erica. 

Možda vas zanima Nova serija na Netflixu o tinejdžerima lovcima na duhove zaradila je nevjerojatno dobre ocjene Rubrika Life&style Life&style

Vincent postaje uvjeren da će se Edgar vratiti kući ako uspije dovesti Erica na TV,  ali kada ga detektiv koj istražuje slučaj poveže s Marlonom Rochelleom, 14-godišnjakom koji je nestao prije gotovo godinu dana, svi se žure zatvoriti Edgarov dosje. Dok Vincentovo destruktivno ponašanje otuđuje njegovu obitelj, njegove kolege s posla i detektive koji mu pokušavaju pomoći, Eric, obmana stvorena u nuždi, postaje Vincentov jedini saveznik u potrazi za nestalim sinom.

 | Autor: Netflix Netflix

Benedict Cumberbatch glumi inteligentnog, karizmatičnog, ali narcisoidnog Vincenta, dok njegovu izmučenu suprugu Cassie glumi  Gaby Hoffmann, dok je uloga 9-godišnjeg sina Edgara dodijeljena Ivanu Morrisu Howeu. U ulozi iskusnog detektiva Michaela Ledroita  koji se neočekivano nađe prisiljen birati između zaštite svog tajnog života i pronalaska Edgara pojavljuje se McKinley Belcher III, dok David Denman igra ulogu Mattea Crippa, Ledroitovog šefa i kapetana postaje, odlučnog u namjeri da Ledroit prestane tragati za nestalim dječakom. 

Dan Fogler glumi Lennieja Wilsona, Vincentovog najboljeg prijatelja i kolegu lutkara, dok je Clarke Peters George Lovett, prijateljski raspoloženi susjed koji se, ispostavilo se, sprijateljio s Edgarom i dopustio mu da se igra u svom stanu kad god bi se njegovi roditelji svađali. Phoebe Nichol, Adepero Odyue, Alexis Molnar i Roberta Colindrez zaokružuju talentiranu glumačku postavu i svatko od njih na neki je način povezan s misterioznim slučajem.

Možda vas zanima Ovo su najbolji filmovi i serije koji u veljači stižu na streaming platforme Rubrika Life&style Life&style

Kreatorica, spisateljica i izvršna producentica Abi Morgan seriju je opisala kao mračno i ludo putovanje u srce New Yorka 80-ih te dobar, loš i ružan svijet Vincenta, genijalnog lutkara u jednoj od vodećih američkih dječjih TV emisija. "Prilika za rad s Benedictom i kreativnim timom u Sisteru i Netflixu je neodoljiva, a s Lucy Forbes kao redateljicom, osjećam se sretnom što radim u vrijeme tako velike kreativnosti u našoj industriji. Držimo fige da Eric bude dobrodošao dodatak”, poručila je.

Netflix tek treba potvrditi datum izlaska za šest epizoda ove uzbudljive serije, no kako zasad stvari stoje, najvjerojatnije će u pitanju   biti kraj ove ili početak iduće godine. Veselimo se u svakom slučaju. 

Photo: Sky UK Ltd.

Komentari 0