Life&style

Ne propusti „Žensku priču“: u gostima su poznate poduzetnice Suzy Josipović Redžepagić i Vanja Horvat

  • Voditeljica i naša kolumnistica Marijana Perinić u novoj epizodi Ženske priče kao i uvijek, ugošćuje poznate i zanimljive gošće
  • U ovotjednoj epizodi društvo joj prave poznate poduzetnice i prijateljice, Suzy Josipović Redžepagić i Vanja Horvat, a razgovarat će o svojim ulogama baka i ljubavi prema unucima
  • Novu epizodu emisije ne propusti gledati na kanalima miss7 u četvrtak, 24. veljače, u 18 sati!

Sigurne smo kako se jedva čekaš opustiti uz novu zabavnu i inspirativnu epizodu popularne Ženske priče s Marijanom Perinić! Ovog četvrtka, Marijani u goste dolaze dvije posebno zanimljive gošće, Suzy Josipović Redžepagić i Vanja Horvat. U novoj, svježoj dozi ugodnih ženskih razgovora Suzy i Vanja s Marijanom će razgovarati o svojim unucima i kako im se život promijenio od kad su postale bake.

Ženska priča | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

O odabiru svojih gošći, Marijana je rekla: „Jesu bake, ali izgledaju fenomenalno. U 50-ima su i ne izgledaju kao tipičan prototip bake. Uspješne su, poduzetne i često izlaze bez obzira na to što su bake, a i same su rekle da će to nastaviti raditi.“

„Pričat ćemo o tome koja je razlika između tih važnih uloga, kako je biti majka, a kako baka. Suzy i Vanja otkrit će jesu li strože ili blaže kao bake, koliko popuštaju i koliko su primijetile da ih kćeri kopiraju u odgoju“, najavila je Marijana. Dotaknut će se i toga koliko im njihovi partneri pomažu i sudjeluju s brigom oko unuka.

Marijanine sugovornice objasnile su i kako provode slobodno vrijeme te koliko često unuci dolaze kod njih.

 | Autor: Pixsell/Marin Tironi Pixsell/Marin Tironi

Suzy ima dvoje unučadi, Leni (1) i Maka (3), dok Vanja ima jednu unučicu, Vitu (3). Suzy i Vanja su prijateljice, a i njihovi unuci međusobno se druže. „Suzy je ispričala kako je sa kćeri Sarah u odličnim odnosima te da su unuci često kod nje“, otkrila nam je Marijana. Suzy je napomenula i kako je njenoj kćeri dosta teško budući da je kod djece mala razlika u godinama, ali da joj ona uvijek stoji na raspolaganju. Autorica i poduzetnica obožava kuhati i svaki put unucima priprema nešto drugo, ne ponavlja recept.

 | Autor: Pixsell/Marin Tironi Pixsell/Marin Tironi

Vanjina unuka Vita kod nje je otprilike jednom tjedno, a često zajedno odlaze i na jahanje, sport kojim se Vanja svakodnevno bavi.
Ove mlade bake svoju dobar izgled duguju i tome što se zdravo hrane i žive. Priznale su kako su „na raspolaganju kad god treba za svoje unuke, ali da im život nije stao od kad su postale bake. I dalje rade, putuju i uživaju“, opisala je Marijana.

Još mnogo zanimljivih životnih pitanja vezanih za djecu i unuke te životna iskustva Vanje Horvat i Suzy Josipović Redžepagić očekuje te u novoj epizodi Ženske priče koju ne zaboravi pogledati sutra!

Vidimo se 24. veljače, u 18:00 sati na miss7 Facebooku i miss7 YouTube kanalu!

Možda vas zanima Stiže nova "Ženska priča", Marijani Perinić u goste dolaze Lana Jurčević i Andrea Andrassy Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog
 
Photo: Pixsell/Marin Tironi

Komentari 0