Life&style

Dva poznata kuhara u gostima kod Marijane Perinić: Što spremiti za blagdane i koje je najbolje jelo za osvojiti ženu!

  • Prije božićnih blagdana čeka nas još jedna epizoda Ženske priče
  • Marijani Perinić u goste dolaze chefovi Josip Tomas i Melkior Bašić
  • Pričat će o kuhanju, specijalitetima, ali se dotaknuti i pikantnih tema muško-ženskih odnosa

Kolumnistici miss7 i voditeljici talk showa Ženska priča, Marijani Perinić, u novu epizodu, u četvrtak u 18:00 sati, stižu poznati chefovi. Član žirija Gastro zvijezde Josip Tomas i član žirija Masterchefa Melkior Bašić s Marijanom će pričati o kuhanju.

No, što kuhati u blagdansko vrijeme nije jedina tema koju misle obraditi, jer Marijana najavljuje pravi pikantni spektakl! Kako kuhati, koje specijalitete odabrati i kako osvojiti ženu samo su neke od tema koje nas čekaju!

 | Autor:

Pričat će se o tome koliko se vole kuhanjem baviti profesionalno, a koliko je ono zastupljeno privatno te koliko pomažu, a koliko odmažu kad su u svojoj kuhinji. "Kod Melkiora više kuha žena, a on obožava bakalar i slatko, i više je tip koji odlazi u goste", kaže nam Marijana.

 | Autor: miss7 miss7

"S druge pak strane Josip više voli ugostiti ljude, a onda ih ne pušta do jutra", dodaje.

Osim toga, bit će tu i razgovora o posljedicama kuhanja - tko to može skupiti više kila? "Melkior je tako jednom skupio deset kila u razdoblju od Badnjaka do Tri kralja, međutim on ima problema sa štitnjačom tako da ga kombinacija vina i delicija ipak sustigne. No, uz vježbu se uspijeva vratiti na staro", objašnjava Marijana. Josip kpak ile koje dobije, dobije s guštom pa ih ne uspijeva skinuti tako brzo. Jer, ljubav prema hrani teško je kontrolirati. 

 | Autor: miss7 miss7

Popričat će i o razlici između podneblja te kontinentalne i dalmatinske kuhinje i njihovim preferencijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip Tomas (@josip_tomas)

Dok su obojica veliki ljubitelji hrvatskih specijaliteta i posebnih delikatesa, vole zaviriti i u internacionalnu kuhinju. No, za nadolazeće blagdane držat će se domaćih tradicija pa će tako na Badnjak spremati ribu, a na Božić jela od mesa. "Naravno, obojica će u menu uvrstiti i slatko, ali i vino i rakiju", kaže nam voditeljica. 

Dotaknut će se i pitanja zašto muškarci posljednjih godina, a možda i intenzivnije tijekom pandemije, hrle u kuhinju, ali i toga kako se oni snalaze i podnose stresne situacije. Nezaobilazna je i tema muško-ženskih odnosa pa će tako biti riječi i o tome kako kuhanjem osvojiti ženu. "Melkior je priznao da je suprugu osvojio bogatim sendvičem s hrpom katova u koje je ubacio razna čudesa", otkrila nam je Marijana.

Damama su poručili da se u predblagdansko vrijeme opuste, jer ne treba sve biti savršeno. A budući da obojica poprilično vremena provode u kuhinji, njihovim uputama ipak vjerujemo. A koje će još tajne velikih kuhara otkriti saznati možeš u četvrtak, 23. prosinca, u 18:00 sati u još jednoj "Ženskoj priči" na svim platformama miss7, ali ovaj put s muškim gostima! Gledamo se!

Photo: miss7

Komentari 0