Life&style

Ne prepoznaješ ovu slatku djevojku? Skoro nismo ni mi - u Životu na vagi imala je 139 kilograma

  • Ana Žderić, natjecateljica četvrte sezone showa "Život na vagi" najnovijom fotografijom zadivila je svoje pratitelje
  • Simpatična 23-godišnjakinja po izlasku iz showa nastavila je predano raditi na svom cilju da smršavi, a danas je ljepša no ikad
  • Ana blista i zbog ljubavi koju je pronašla u Dominiku Kračunu, također kandidatu showa "Život na vagi"

Ana Žderić, natjecateljica četvrte sezone showa "Život na vagi" danas izgleda puno drugačije nego kada smo je gledali u showu. Vidi se to na najnovijim fotografijama na njezinom Instagram profilu. Prezgodna Ana, koja je rekla kako za njenu patnju zbog viška kilograma ne zna nitko, pa čak ni sestre s kojima je vrlo bliska, danas nosi široki osmijeh na licu. Fotografija je odmah dobila mnoštvo komentara, a komliment joj je uputila i voditeljica Marijana Batinić: "Divna!", napisala joj je. "Prekrasna, bravo Ana!", "Ljepotica", "Najljepša ikad", "Preslatka", redali su se i drugi komplimenti.

Marijana Batinić vodila je show Život na vagi četiri sezone Možda vas zanima Marijana Batinić oduševljena transformacijom kandidata 'Života na vagi': Sjećate li se ovog mladića? Rubrika Stars Stars

Ana Žderić bila je jedna od najmlađih kandidatkinja "Života na vagi". Još jedna promjena je što Ana više ne nosi naočale, o čemu se i sama našalila po izlasku iz showa rekavši kako je izgubila i kile i naočale. Kad bi mogla nešto promijeniti u svojoj prošlosti, to zasigurno ne bi bilo sudjelovanje u showu. "Kada bih sve mogla ponoviti, promijenila bih svoj karakter koji bi bio čvršći, odlučniji, hrabriji i slobodniji", kaže. 

Nina Martina iz "Života na vagi" nekada je imala 150 kilograma, a sad je puna samopouzdanja pokazala zavidnu liniju

 | Autor: RTL RTL Ana Žderić U shovu "Život na vagi"

Gledatelji su simpatičnu Anu upoznali još 2019. godine u četvrtoj sezoni "Života na vagi" u koji je ušla sa ušla sa 139,9 kilograma. Ana je nakon showa rekla kako joj je promijenio život i kako je ulazak u show bio njezina najbolja odluka. Osim što je skinula čak 37,6 kilograma te iz showa izašla sa 102,3 kile Ana je sa sobom ponijela zdrave navike pa je tako nastavila trenirati i paziti na prehranu i nakon snimanja.

 | Autor: RTL RTL Ana Žderić U shovu "Život na vagi"

"Nakon izlaska iz "Života na vagi" posvetila sam se zdravom načinu života i vježbanju dok sam mogla ići u teretanu", rekla je. Ana je ovih dana pokazala koliko joj se još život promijenio pa je na Instagram stavila simpatičnu objavu. Podijelila je fotografiju iz 2019. te onu kako izgleda danas, u opisu je napisala: "2019&2021... Ono kada moraš suknju suziti."

A ovaj show Ani je donio dvije sreće - prvu kad je izgubila kilograme, a drugu nakon pete sezone kad je upoznala i zaljubila se u Dominika Kračuna, također kandidata ovog showa, s kojim je još uvijek u sretnoj vezi i uživa u svakom danu.

Možda vas zanima Dominiku je Život na vagi donio ljubav i to s bivšom kandidatkinjom Anom. Pogledaj kako su zaljubljeni! Rubrika Stars Stars

Zaljubila se u 23-godišnjeg Dominika Kračuna, rodom iz Županje koji živi u Zagrebu koji je za nju rekao kako mu je upravo Ana postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju vratila mu se vjera u ljude, ali i u ljubav koju je davno izgubio. "Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši", rekao je romantični Dominik za svoju Anu.

Photo: Instagram@yamamayofficial

Komentari 0