Stars

Dominiku je Život na vagi donio ljubav i to s bivšom kandidatkinjom Anom. Pogledaj kako su zaljubljeni!

  • Dominiku Kračunu, Dodi, Život na vagi donio je dvije velike pobjede iako je bio "samo" finalist showa
  • Izgubio je 67,8 kilograma i pronašao ljubav svog života - i da, to dvoje je povezano!
  • Svoju ljubavnu priču obznanili su paralelno na Instagramu on i njegova djevojka Ana Žderić, kandidatkinja iz 4. sezone Života na vagi!

U Život na vagi ušao je sa 162,6 kilograma, izgubio je 67,8 kilograma i došao na 94,8. 23-godišnjem Dominiku Kračunu, rodom iz Županje koji živi u Zagrebu to je bilo dovoljno da se nađe u finalu, ali ne i da pobjedi. Iz Života na vagi nije izašao kao pobjednik sezone, ali odnio je drugu veliku pobjedu. Dodo je tijekom finalne emisije otkrio je da je sretno zaljubljen, a to je potvrdio je to i u intervjuu za RTL.HR: "Postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu..." rekao je.

Možda vas zanima Istraživanje potvrdilo što bi trebali činiti da se tijelo lakše bori protiv respiratornih bolesti Rubrika Life&style Life&style

Dominik je u finalnoj epizodi otkrio da mu je ova godina donijela tri velike pobjede, izgubio je kilograme koji su ga mučili i ugrožavali mu zdravlje, doznao je da će postati ujak te se zaljubio. "Višak kilograma stvarao mi je razne probleme, a jedan od najvećih bio je da nemam djevojku. Međutim, kako sam gubio kilograme, povećavalo se samopouzdanje i moram vam priznati da sam, čim sam izašao iz kuće, našao pravu ljubav, baš kakvu sam tražio i jako sam sretan zbog toga", komentirao je za RTL.HR, a onda otkrio i tko je to osvojio njegovo srce...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Žderić (@ana23zderic)

Riječ je kandidatkinji prošle, četvrte sezone "Života na vagi", zgodnoj Ani Žderić! Sretnu vijest par potvrdio je sinoć na Instagramu objavivši zajedničke fotografije, i to on na svom, a Ana na svom profilu. "Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve...", napisala je Ana. 

Dominik je pak otkrio nešto više. "Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju mi se vratila vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potreba da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši", napisao je Dominik. 

Photo: RTL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varece

    My co-worker's step-mother makes $81 every hour on the internet.. she has been fired from work for 9 months and last month her pay was 15737 just working from home for two hours every day, check out this.,.,.,.,. Www.earn75.Com