Life&style

Na ovim čašama za vino možeš i zasvirati - a nakon litre, dvije, bit će to neviđena zabava

  • Oduvijek si željela naučiti svirati instrument, ali ti se činilo prekomplicirano
  • Sad postoji jednostavniji način u obliku čaše za vino na kojoj možeš svirati 12 različitih nota
  • Možeš ju kupiti na stranici Firebox po cijeni od 113 kuna

Sigurno i u tvojoj okolini postoje brojne osobe koje sviraju barem jedan instrument te se diviš njihovom talentu. Naravno, osim talenta za sviranje je potrebna i vježba i upornost. Također, postoje i osobe koje odustanu jer im se cijeli taj proces čini prekompliciran. Ako si i ti jedna od ljubiteljica glazbe i oduvijek ti je bila želje svirati neki instrument, no nemaš živaca za učenje, imamo pravu stvar za tebe. 

Možda vas zanima Kofer s pretincima za čak 12 boca vina? E, tako se treba pakirati za ljetovanje Rubrika Life&style Life&style

Stranica Firebox poznata je po genijalnim proizvodima, a tamo smo pronašli i čašu po kojoj možeš svirati. Dobro si pročitala. Riječ je o čaši za vino koja na sebi ima glazbene oznake koji odgovaraju razinama tekućine. Ukupno je na čaši 12 različitih nota, a ako želiš svirati, dovoljno je proći prstom po rubu čaše.

 | Autor: Firebox Firebox

Možda vas zanima Ludo, postoji držač čaše za vino i ne moraš je ispuštati dok se tuširaš ili šminkaš Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Firebox Firebox

Cijena ove čaše je 14,99 eura, odnosno oko 113 kuna, a javili su se i brojni kupci koji su veoma zadovoljni ovim proizvodom. 

Photo: Firebox

Komentari 0