Life&style

Kofer s pretincima za čak 12 boca vina? E, tako se treba pakirati za ljetovanje

  • Ako ti pakiranje nije omiljena stvar zbog ovo kofera možda promijeniš mišljenje
  • Odmah se našao na našoj listi želja jer je dizajniran da u njega stane čak 12 boca vina. A i nešto odjeće
  • Idealno za 14 dana ljetovanja (2 dana putuješ, pretpostavljamo)

Vrijeme je godišnjih odmora i koliko god nas veseli ljetovanje, toliko nam je muka od pakiranja stvari u kofere, a kasnije i raspakiravanja stvari. No, da i pakiranje može biti zabavno te da ima svojih prednosti, uvjerio nas je kofer koji smo pronašli na Amazonu. Iako se na prvi pogled čini da je riječ o klasičnom, čvrstom koferu s četiri kotačića, njegova unutrašnjost je neobična i zanimljiva. 

 | Autor: miss7/amazon miss7/amazon

U koferu se nalaze spužvasti pretinci s posebnim utorima za čak 12 boca vina! Ako kojim slučajem ne misliš nositi toliko boca, spužvasti dio se može izvaditi pa ti dobiješ dodatan prostor za ostatak odjeće ili suvenira. Izvana kofer izgledao kao svaki drugi tako da nitko ne može skužiti o čemu je riječ, a ti se možeš samo slatko smijati.

Možda vas zanima Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: miss7/amazon miss7/amazon Cijena kofera je 349 dolara odnosno oko 2200 kuna. Za bolji kofer bi cijena svakako bila veća pa ako razmišljaš o ovom, evo ideje - možeš se dogovoriti s frendicama pa skupite novce - ovaj zajednički kofer će vam sigurno poslužiti na putovanjima. A kofer dolazi i s jamstvom od 10 godina pa se možeš mirno zaputiti u sljedeću avanturu. 

Možda vas zanima Ako voliš vino i fotkanje možeš postati "vinska influencerica" i zaraditi brdo love Rubrika Life&style Life&style

Ispod ovog kofera na Amazonu, javljali su se zadovoljni kupci te su ostavljali komentare, a jedan od njih je: ''Savršeno se uklapa svih 12 boca, a težina kofera je bila ispod 22 kilograma. Spasio nas je jer su vina na našoj destinaciji bila skupa''. Neki kupci su se žalili na trake koje izgledaju kao automobilski pojasevi te su predlagali da se one ipak provuku kroz ručku kako ne se ne bi sklizale. No, unatoč tom malom nedostatku njihova ocijena je i dalje pet zvjezdica. 

Ovo je najčešći mit o kremama sa zaštitnim faktorom, a mnogi u njega još vjeruju

Photo: miss7/amazon/shutterstock

Komentari 0