Life&style

Na Netflix stiže mjuzikl 'Visoka nota' s Dakotom Johnson i kćeri slavne Diane Ross, evo što znamo o njemu

  • Uskoro na Netflix dolazi film iz 2020. s Dakotom Johnson i Tracee Ellis Ross o legendarnoj pjevačici Diani Ross
  • Posebna zanimljivost je što glazbenu divu glumi upravo njena kćer
  • Film paralelno prati karijere dviju žena, jedne mlade asistentice koja tek želi uspijeti kao glazbena producentica i starije legendarne pjevačice koja se mora pomiriti s time da je na zalazu karijere. Ili nije?

'Visoka nota', film redateljice Nishe Ganatre, govori o strastvenoj asistentici koja je odlučila uspjeti kao glazbena producentica. Glazbena komedija-drama nudi zanimljiv pogled iza kulisa zabavne industrije, a glavne uloge tumače zvijezda Dakota Johnson i Tracee Ellis Ross, kći slavne pjevačice Diane Ross. Film je izašao 2020. godine, a uskoro ćemo ga imati prilike gledati na Netflixu.

Mala sirena Možda vas zanima Prvi trailer za 'Malu sirenu' izgleda prekrasno, evo što sve znamo o ovom Disneyjevom dragulju Rubrika Life&style Life&style

U filmu, Maggie (Dakota Johnson) radi dan i noć kako bi udovoljila svakom hiru legendarne pjevačice Grace Davis (Tracee Ellis Ross). Osim napornog posla osobne asistentice, Maggie sanja o tome da postane glazbena producentica, čak ide toliko daleko da miksa neke Graceine demo snimke i iznosi vlastite ideje o tome što bi njezin menadžer trebao učiniti sljedeće s njezinom karijerom. U strahu da ne postane irelevantna, Grace nije sigurna u svoj sljedeći potez: njezin dugogodišnji menadžer (Ice Cube) želio bi da graciozno uđe u unosnu rezidenciju u Las Vegasu, dok je Maggie oprezno potiče da izda album s novim materijalom. Naravno,  Maggie tu ima i svoje ambicije i stvari se dodatno zakompliciraju.

Iako postoji skroman podzaplet koji uključuje i romansu s atraktivnim pjevačem, "Visoka nota" je u biti ljubavna priča između dviju žena, poput one između Meryl Streep i Anne Hathaway u "Vrag nosi Pradu", samo s boljim soundtrackom. Kroz film se protežu i pitanje rase, žene u poslovnom svijetu, posebice u svijetu showbusinessa nakon što žena više nije mlada.

Evo kako zvijezde nove hit serije 'Zmajeva kuća' izgledaju u stvarnom životu, neki su neprepoznatljivi

Također, film je pun smiješnih, šarmantnih i impresivnih sporednih izvedbi, posebno Ice Cubea kao vječito mrzovoljnog Jacka ili Kelvina Harrison Jr., koji donosi impresivan i krajnje uvjerljiv preokret kao darovit pjevač kojeg Maggie susreće na tržnici u Laurel Canyonu.  Ubacimo još odlične pjesme, osunčane lokacije u Los Angelesu, zadivljujuće promjene garderobe i sveukupnu zabavnu vibru i dobili smo simpatičan film koji se čini kao dobrodošao odmak od svakodnevnog života.

Photo: Iz filma 'Visoka nota'

Komentari 0