Life&style

Na jako fora radionici Bake&Wine možemo naučiti kako napraviti domaću Nutellu. Između ostaloga...

Makolach ovog četvrtka, 25. siječnja, organizira drugu po redu gastro radionicu na kojoj će se izrađivati domaća Nutella i klasična Panna Cotta sa šumskim voćem. Naime, radionica je namijenjena apsolutno svima, bez obzira na to jesi li početnica ili već imaš kilometara u nogama kada je riječ o pripremi slatkih delicija. Kako kažu iz Makolacha, Bake&Wine radionica je mjesto na kojem je cilj spojiti ugodno s korisnim kroz puno druženja, novih poznanstava, smijeh i razgovor. Isto tako, ono što napraviš, domaću Nutellu i Panna Cottu, možeš ponijeti kući i ostale drage ljude u svom životu razveseliti homemade zalogajima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makolach (@makolach)

Što se tiče dodatnih detalja, radionica će se održati u popodnevnim satima, a broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto možeš rezervirati putem Instagram DM-a, stoga predlažemo da to učiniš što prije kako bi na vrijeme osigurala što raditi ovog četvrtka.

Možda vas zanima Krafne od kiselog tijesta, to se mora probati! Nije ni čudno što se ispred pekare 'Kruv' čeka u redu Rubrika Life&style Life&style

Nutella je bez razmišljanja namaz koji velika većina voli, u raznim kombinacijama ili „na žlicu“, ova čokoladna rapsodija s lješnjacima nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kao jedan od sinonima uživanja u doručku ili različitim desertima, domaća verzija ovog popularnog namaza posebno nas veseli. Što se tiče Panna Cotte, još jedne talijanske delikatese, s kremastom teksturom te spojem glatkog i „svilenkastog“ okusa, jedva čekamo probati vlastiti verziju i ponoviti je još puno puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makolach (@makolach)

Photo: Unsplash
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlična nutella