Life&style 12. rujna 2019.

Možeš li u jednoj minuti pronaći zalutalog gosta u gomili sushija? Mi nismo uspjele...

  • Mozgalice nisu samo zabavan način kraćenja vremena, već su i izvrstan način održavanja mentalne higijene
  • Ovoga puta moraš pronaći jednu gusjenicu koja se sakrila u mnoštvu ukusnih japanskih poslastica - sushija
  • Pokušaj ju pronaći, a ako ne uspiješ unutar minute odgovor se nalazi na kraju teksta

Mozgalice nisu samo zabavna razonoda, već su i su izvrstan način da održiš mentalnu higijenu te britak um. Stoga smo ti pripremili još jednu kako bi skratila vrijeme i vježbala moždane vijuge! U njoj u mnoštvu ukusnih sushija našla i jedna gusjenica. Možeš li je uočiti? Imaš 45 sekundi.

 | Autor:

Možda vas zanima... Ako ovo jedeš svakodnevno tvoje će lice biti besprijekorno Rubrika Beauty Beauty

Ova mozgalicu, poznatu i kao vizualnu slagalicu, kreirala je britanska kompanija Lenosre sa željom aktualiziranja brige o važnosti održavanja mentalnog zdravlja. Premda ti se može čini da je ova jednostavna mozgalica tek jednostavna razbibriga, ona zapravo doprinosi tvojim kognitivnim sposobnostima i vježba mozak. Kako napreduješ u otkrivanju?

via GIPHY

Sushi danas služi za jednu od glavnih delicija japanske kuhinje čije cijene ovisno o sastojcima mogu dosezati astronomske cifre. Stoga je zanimljiv podatak da je zapravo nastao kao oblik jednostavnog fast fooda. Više o sushiju možeš saznati na miss GASTRO, novom članu naše miss7 obitelji.

via GIPHY

Možda vas zanima... Mućni glavom i pokušaj riješiti ove dvije pitalice, da vidimo koliko si pametna Rubrika Life&style Life&style

A ovo je rješenje, nadamo se da si bila uspješna!

 | Autor:

Možda vas zanima... Ova naizgled jednostavna mozgalica s konjem zbunjuje internet - svaka čast ako ju točno riješiš! Rubrika Life&style Life&style

 

 

Komentari 0