Life&style

Marmelada s okusom Mojita je baš ono što nam treba da si malo zasladimo život

  • Mnogima omiljeni koktel Mojito svojim okusom nas podsjeća na ljeto
  • I dok čekamo neke bolje dane i druženja s ekipom uz ovaj koktel, sada ga možeš namazati na kruh u obliku marmelade
  • Ovaj užitak možeš pronaći na stranici Firebox po cijeni od 84 kune

Rijetko koji proizvod nas više može iznenaditi, a isto je i s nekim okusima. Na okuse hrane u pićima i obrnuto smo već naviknuli, a posljednje u nizu što nas je oduševilo bila je marmelada koja ima okus Mojita. Ovaj tradicionalni kubanski koktel svojim osvježavajućim okusom podsjeća nas na ljeto koje odsad možeš imati i na svom kruhu.

Možda vas zanima Idealno za sve ljubitelje Jägermeistera! Od sad možeš imati kupku s mirisom ovog pića - a nećeš se napiti Rubrika Life&style Life&style

Na web trgovini Firebox u ponudi postoji upravo takva marmelada u kojoj dominiraju rum i limeta. Kako na njihovoj stranici piše, pravo je citrusno osvježenje, a alkohol je ispario tako da ti neće zadati mamurluk koliko god šnita pojela.

 | Autor: Firebox Firebox

Osim što ga možeš jesti samog, odličan je dodatak sladoledu, palačinkama, paše čak i uz sir, ali na njemu možeš nešto ispeći te ga umiješati u koktele. Cijena mu je 10 funti odnosno 84 kune. Ako je to i tvoj omiljeni napitak, požuri po svoju marmeladu jer bi uskoro mogla ostati bez nje. Super je i poklon ako želiš nekome uljepšati karantenu ili ga samo podsjetiti na zabavno ljeto iza vas. 

 | Autor: Firebox Firebox

Možda vas zanima Vino, džin-tonik ili fini koktelčić? Evo što tvoje omiljeno piće otkriva o tvom karakteru Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Firebox

Komentari 0