Life&style

Idealno za sve ljubitelje Jägermeistera! Od sad možeš imati kupku s mirisom ovog pića - a nećeš se napiti

  • Obožavamo nove proizvode za koje su zaslužni naši omiljeni brendovi
  • Posljednja u nizu stvari koje su nas oduševile je Jägermeister kupka, odnosno bombice za kupku
  • U paketu dolaze i dvije mini bočice ovog pića, a cijena paketa je 95 kuna

Ove dane koje provodimo u našim domovima iskoristili smo i za lutanje bespućima Interneta. Nije da inače to ne činimo, samo sad imamo više vremena pa učimo i otkrivamo nove stvari. Tako smo naišli na jedan zanimljiv poklon koji će bi bio idealan za sve ljubitelje popularnog pića Jägermeister. Naime, ovaj brend je u ponudu stavio poklon kutiju koja sadrži dvije bočice omiljenog alkoholnog napitka te dvije kugle, odnosno bombice za kupku te dvije bandane koje na sebi imaju i prepoznatljiv logo - jelena.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Možda vas zanima Otkrili smo balzam za usne s okusom kiselih krastavaca! Znaš li nekog tko mu ne bi mogao odoliti? Rubrika Life&style Life&style

Ova limitirana edicija bila je ideja Tima Hawleya koji radi kao upravitelj inovacija u ovoj kompaniji u Velikoj Britaniji, a objasnio je i kako je došao na ideju: ''Nedavno sam sudjelovao na webinaru o tome kako moramo sebe unijeti u brend. Tu večer sam si napunio kadu te mi je odmah sinula ideja.''. Ove zelene bombice oplemenjene su mirisom ovog pića, a tvojoj kupki će odmah dati zelenu boju. Dok ti uživaš u kadi, sve oko tebeće mirisati na anis, cimet i slatki naranču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jägermeister UK (@jagermeisteruk) on

Kao što smo već rekli, ograničen je broj ovih paketa pa ako si ljubiteljica požuri po svoj primjerak. Cijena ovog veoma zanimljivog paketa je 12,40 eura odnos 95 kuna, a pružit će ti jedinstveni osjećaj.

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0