Life&style

Ova blagdanska ukrasna kugla super je stvar za sve ljubitelje tradicionalnog božićnog ručka

  • U zimsko vrijeme, božićne kugle jedan su od ljepših ukrasnih detalja, ali i poklona
  • Njih uglavnom dobivamo kao suvenir s putovanja, a u njima se znaju nalaziti razne znamenitosti, ali i likovi
  • No jedna sasvim neobičan primjerak nas je oduševio, riječ je o božićnoj kugli koja u sebi ima pečenu puricu

Britanska online trgovina Paperchase ima sve što si možemo zamisliti kad su u pitanju notesi, planeri, dnevnici, kutije, čestitke, poklončići i još mnoge stvari. Neki od artikala iz ponude su i božićne kugle koje se protresu, a zatim unutar njih sitne šljokice padaju poput snijega. U ovoj trgovini, čarobne kugle koje se sviđaju i velikima i malima, dolaze s likom Orašara, flaminga, londonskim obilježjima poput Big Bena, telefonske govornice te double-decker autobusa.

Možda vas zanima Ovo je najskuplji adventski kalendar na svijetu - vrijedi 700 tisuća kuna! Želiš li ga imati? Rubrika Life&style Life&style

No ipak nam je jedna posebno zapela za oko. Radi se o kugli koja unutar stakla ima posluženu pečenu puricu i svijećnjak dok vanjski dio predstavlja stolnjak s tanjurima i čašama. Cijena ove fora kugle je 18 funti, to jest 160 kuna.

 | Autor: Paperchase Paperchase

Ovaj smiješan ukras zaista je pravi dar svakome tko obožava, u većini domova, tradicionalni božićni, ali i nedjeljni ručak. S ovim genijalnim poklonom, iznenađenje na licu onoga tko će otvoriti poklon je zagarantirano, a sigurno će zauzeti i počasno mjesto na polici kako bi svi odmah vidjeli ovu precool ideju. 

Photo: Paperchase

Komentari 0