Life&style
Hocus Pocus 2

Ljeto na Disney+: Jedva čekamo ‘Hocus Pocus 2’ sa Sarah Jessicom Parker i Pinocchija s Tomom Hanksom

  • Sestre Sanderson vraćaju se u nastavku klasika iz 1993., a Disney je objavio prvi trailer za “Hocus Pocus 2”
  • U dugoočekivanom nastavku ponovno ćemo gledati slavni trio sestara Sanderson, koje se vraćaju u suvremeni Salem i traže osvetu
  • Uz “Hocus Pocus 2” koji će premijerno biti prikazan u rujnu, donosimo ti i nekoliko drugih odličnih filmova koji uskoro dolaze na Disney+!

Disney je objavio prvi trailer za “Hocus Pocus 2”, nadolazeći nastavak slavnog filma iz 1993., u kojem ćemo ponovno imati priliku vidjeti tri sestre vještice koje se vraćaju u današnji Salem, Bette Midler u ulozi Winifred, Sarah Jessice Parker u ulozi Sarah i Kathy Najimy u ulozi Mary.

“Zaključajte svoju djecu”, može se čuti Winifred u traileru prije nego što je zloglasna Crna plamena svijeća zapaljena. “Da, Saleme, vratile smo se!”, poručuju sestre u novom filmu. U suvremeni Salem vraćaju se slučajno, nakon što ih tamo vrate tri srednjoškolke, koje sad moraju smisliti način kako da strašne sestre Sanderson spriječe da naprave novi kaos u Salemu, 29 godina nakon njihovog prvog povratka.

Film će na Disney+ premijerno biti prikazan u rujnu, a uz uloge tri slavne sestre, u ostalim ćemo ulogama gledati Whitney Peak, Liliju Buckingham, Belissu Escobedo, Tonyja Halea i Sama Richardsona.

Uz željno iščekivani dolazak „Hocus Pocus 2“, na Disney+ ovog ljeta dolazi još mnoštvo odličnih filmova. Izdvojili smo nekoliko naslova u nastavku!

Možda vas zanima Kultni filmski klasici na prekrasnoj lokaciji plaže Bačvice zabavljat će posjetitelje cijelog ljeta Rubrika Life&style Life&style

Pinocchio

Inspiriran Disneyjevim animiranim klasikom, ova verzija lutka Pinocchija koji želi postati pravi dječak, u režiji Oscarom nagrađenog redatelja Roberta Zemeckisa kombinira film i vizualne efekte. U ulozi majstora Geppetta je Tom Hanks, dok je Pinocchija utjelovio Benjamin Evan Ainsworth. U ostali ulogama su Joseph Gordon-Levutt, Cynthia Ervo, Keegan-Michael Key, Luke Evans i drugi. Film će svoju premijeru na Disney+ doživjeti 8. rujna.

Baymax

Nakon Oscarom nagrađenog filma “Big Hero 6” iz 2014., krajem ovog mjeseca na Disney+ dolazi nova serija o dobroćudnom robotu Baymaxu koji pomaže ljudima u zamišljenom gradu iz fantazije, San Fransokyiju. Omiljeni robot u 6 epizoda nove serije trudit će se raditi upravo ono za što je programiran – da pomogne drugima, iako to oni mnogo puta i ne žele.

Rise

“Rise” je novi Disneyjev film koji stiže na platformu 24. srpnja, a čija se priča temelji na stvarnoj uspješnoj životnoj priči o obitelji čija su tri sina uspjela biti prva trojica braće u povijesti NBA lige koji su osvojili naslov prvaka. Ovo je priča o Giannisu i Thanasisu Antetokounmpou koji su igrali za Milwaukee Buckse i Kostasu Antetokounmpoa, koji je igrao za Los Angeles Lakerse.

Under the Banner of Heaven 

Inspiriran istoimenim krimi romanom Jona Krakauera, ova limitirana serija koja na Disney+ dolazi 27. srpnja, prati Andrewa Garfielda u ulozi detektiva Jeba Pyrea, posvećenog mormona čija je vjera poljuljana nakon što počne istraživati ubojstvo koje ima poveznice s njegovom Crkvom Isusa Krista svetaca posljednjih dana.

Zbog snažne glumačke postave, čiji su dio i Sam Worthington te Daisy Edgar-Jones, serije je ubrzo privukla mnogo pozornosti, a već je uspoređuju s hit serijom “True Detective”.

Flee 

Danski animirani dokumentarac Flee nakon premijere prikupio je sve pohvale filmskih kritičara, posebno za inovativnu formu filma te prikaz izbjegličkog iskustva. Film se sastoji od intervjua s izbjeglicom pod pseudonimom Amin Nawabi, koji opisuje svoj odlazak iz ratom zahvaćenog Afganistana u Dansku te mnoge prepreke s kojima se susretao na tom putu. U filmu su kroz animacije prikazani dijelovi Aminove prošlosti te arhivske snimke. Flee na Disney+ možeš gledati od 15. srpnja.

Clouds

Clouds je također inspiriran nevjerojatnom istinitom pričom te je zanimljiv pogled na dualnost života i prikaz što se događa kad počneš živjeti kao da bi ti svaki dan mogao biti posljednji. Zach Sobiech, kojeg glumi Fin Argus, je srednjoškolac s velikim glazbenim talentom koji živi s osteosarkomom, rijetkom vrstom raka kostiju.

Nakon što primi vijesti da se bolest proširila, on i njegova najbolja prijateljica, Sammy, koju glumi Sabrina Carpenter, odluče provesti vrijeme koje je Zachu ostalo slijedeći svoje snove. Uz pomoć profesorice Mr. Weaver, u čijoj je ulozi Lil Rel Howery, prijateljima je ponuđen ugovor s glazbenom izdavačkom kućom. Zach se, uz potporu obitelji i svoje djevojke, upušta na nezaboravno putovanje o prijateljstvu, ljubavi i moći glazbe. Film je utemeljen na memoaru “Clouds: A Memoir”, koji je napisala Zachova majka, Laura Sobiech.

Možda vas zanima Srpanj na Netflixu: Jedva čekamo vidjeti Ryana Goslinga kao tajnog agenta u hit filmu 'Sivi čovjek' Rubrika Life&style Life&style


 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0