Life&style
Ljeto kod Matoša

Ljeto kod Matoša vraća se na Gornji Grad: od sutra na Štrosu počinje bogat program!

  • Ljeto u Zagrebu svake je godine prepuno zanimljivih događanja koja osiguravaju zabavu i dobar provod i za one koji ne uživaju u morskim radostima
  • Jedno od takvih događanja je i zabavna ljetna manifestacija Ljeto kod Matoša koja počinje sutra, 24. lipnja te će trajati više od mjesec dana, do 31. srpnja
  • Ljeto kod Matoša se nakon dvije godine vraća na lokaciju na Gornjem gradu, a novost u programu Ljeta kod Matoša je i poseban programski dio za djecu koji će se održavati vikendom!

Nakon dvije godine održavanja na različitim lokacijama, Ljeto kod Matoša vraća se na Strossmayerovo šetalište na Gornjem gradu, gdje ćeš od sutra pa sve do kraja srpnja moći uživati u šarolikom programu.

Na ovoj predivnoj i fotogeničnoj lokaciji očekuju te razni koncerti, DJ nastupi, kvizovi s nagradama, dječji program vikendom i mnoge druge zabavne stvari u kojima ćeš zasigurno uživati.

Ljeto kod Matoša | Autor: Facebook Facebook Ljeto kod Matoša

Strossmayerova šetnica bit će i prigodno ukrašena, a savršene Instagram fotografije upotpunit će prepoznatljvi rekviziti Ljeta na Matošu, u zraku postavljena ljetna odjeća, obješena na “štrik”, baš kao nekad prije, kad se na takav način sušila odjeća na zraku. Priliku za fotografiju ne smiješ propustiti ni na posebnom mjestu za fotografiranje s pogledom na katedralu!

Ljeto kod Matoša | Autor: Facebook Facebook Ljeto kod Matoša

Osim prilika za savršene fotografije, na Ljetu kod Matoša očekuje te doista zabavan program pa će te tako četiri dana u tjednu, utorkom, srijedom te petkom i subotom zabavljati plesni ritmovi DJ Bondže, DJ Zozze i DJ Grade, dok će četvrtak biti rezerviran za raznovrsne koncertne nastupe gdje će svi naći nešto za uživanje po svom ukusu. Imat ćeš priliku slušati Tina & Dalibor Acoustic, NoA & Tour de Funk, Foreplay, Anye Alu te Tom The Twisters.

Ljeto kod Matoša | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Ljeto kod Matoša

Ljeto kod Matoša ove godine ima i posebno pripremljen vikend program koji će oduševiti mališane, ali i njihove roditelje. Od 11 do 13 sati svakog vikenda na Ljetu kod Matoša djeca će moći uživati u predstavama, mađioničarskim nastupima, disku i šarenom oslikavanju lica!

Dnevni boravak na Kupi Možda vas zanima Dnevni boravak na Kupi - savršena lokacija za opuštanje i zabavu na rijeci, podno starog grada Ozlja Rubrika Life&style Life&style

Ljeto kod Matoša | Autor: Facebook Facebook Ljeto kod Matoša

Uz sve to, na Ljetu kod Matoša očekuje te i fini, raznovrstan izbor hrane i pića. U The BAR-u ćeš pronaći meksičke specijalitete, dok ćeš u Wok by Matija uživati u azijskoj kuhinji. Tu su i neizostavni burgeri te bar s raznolikim koktelima!

Najnovije informacije o Ljetu kod Matoša možeš pratiti na službenoj Facebook stranici događanja.

Pizza Festival Možda vas zanima Pizza Festival stiže na zagrebački Keglić - pokrenula ga je ekipa koja stoji iza Fuliranja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0