Life&style
Osveta ljubavi

KVIZ: Možeš li pogoditi o kojoj je telenoveli riječ? Provjeri svoje znanje o meksičkim sapunicama!

  • Sapunice su sigurno bile i dio tvog života, i možda se dobro sjećaš nekih radnji
  • No, kad je riječ o imenima, misliš li da si ih dobro zapamtila?
  • Napravile smo kviz u kojem trebaš pogoditi o kojoj je sapunici riječ na temelju njezinih glavnih likova!

Meksičke sapunice sigurno su ti ostale duboko urezane u dušu i srce. Odrastanje uz komplicirane radnje i ljubavne zavrzlame, napetosti i osvete svakako ostavlja trag. No, možda se imena i ne sjećaš baš najbolje. Juan ti je sigurno poznat, ali iz koje sapunice? Odlučile smo provjeriti tvoje znanje!

Sjećaš li se Rubi i Esmeralde? A Fernanda Colunge u bilo kojoj ulozi? Ako su tvoji odgovori pozitivni, na jako si dobrom putu. A mi smo napravile kviz kako bi ti provjerila svoje znanje o glavnim protagonistima omiljenih sapunica!

Možda vas zanima Sjećaš li se Juana i Norme? Stiže nastavak 'Osvete ljubavi', jedne od najgledanijih sapunica Rubrika Life&style Life&style

Napisale smo imena glavnih likova, a tvoj je zadatak u kvizu o sapunicama pogoditi o kojoj je to sapunici riječ!

Možda vas zanima Nezaboravne zlice! Prisjeti se omiljenih negativki u domaćim i stranim sapunicama Rubrika Life&style Life&style

Oprezno čitaj i fokusiraj se, nije ovaj kviz za svakoga! Samo će najbolje biti kraljice sapunica, one koje su srcem i dušom u ozbiljnoj aktivnosti gledanja sapunica. Izvoli, podij je tvoj!

 
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    5 od 10 👍😄