Life&style

Sjećaš li se Juana i Norme? Stiže nastavak 'Osvete ljubavi', jedne od najgledanijih sapunica

  • Prije 18 godina završilo je snimanje telenovele Osveta ljubavi koja nas svojedobno držala prikovane za TV ekrane
  • Priča o tri brata i sestre te njihovim ljubavnim usponima i padovima postala je svjetska uspješnica i osigurala glumcima zvjezdani status
  • Sad je stigla dobra vijest za sve obožavatelje - stiže nastavak sapunice, a najviše nas veseli povratak originalne glumačke postave

Kolumbijska telenovela "Osveta ljubavi", ili prema originalnom nazivu "Pasión de Gavilanes", prije gotovo 18 godina držala nas je prikovane za TV ekrane kroz svojih 188 nastavaka. Sada je stigla vijest kako će se snimati nastavak jedne od najgledanijih sapunica svih vremena, što je razveselilo mnoge obožavatelje.

Možda vas zanima Vrijeme je za "Sam u kući" po stoti put! Znaš li gdje su danas glumci iz omiljenoga božićnog serijala? Rubrika Stars Stars

Radnja sapunice je pratila priča o Juanu, Óscaru i Francu Reyesu, trojici braće koji se predstavljaju kao poljoprivrednici kako bi se infiltrirali u život obitelji Elizondo i osvetili smrt svoje sestre. Međutim, ogorčenost nestaje kada se zaljube u kćeri obitelji i odustanu od svog plana po cijenu svog ponosa. Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sara - svaki gledatelj i gledateljica imali su svoj omiljeni par.

A sada kad se jedna od najuspješnijih telenovela vraća na Telemundo uopće ne čudi da premijera kultne telenovele već sad slovi za jedan od najvažnijih TV događaja u 2022. godini za latinoameričku publiku. "Osveta ljubavi 2" premijerno bi se trebala prikazati u veljači 2022. godine te će nam otkriti kako se nastavlja priča braće Reyes i sestara Elizondo čak 18 godina nakon premijere prvog nastavka kultne priče.

Telemundo je potvrdio početak produkcije druge sezone "Pasión de gavilanes", a s početkom snimanja pojavile su se prve fotografije i video zapisi radova koji se izvode na farmi. "I dalje smo sretni s našim dragim Óscarom Reyesom i Jimenom Elizondo. Hvala vam na tolikoj ljubavi", napisala je Paola Rey uz fotografiju na kojoj se pojavljuje kako grli Juana Alfonsa Baptistu dok se smješkaju u kameru.

Sjećaš li se Očajnih kućanica? Pogledaj gdje su glavni glumci danas

Očekivanja od druge sezone sapunice, velika su, pogotovo nakon što je gotovo 20 godina kasnije potvrđen povratak kompletne glavne ekipe, a vjerujemo kako jedva čekaš vidjeti nove zgode Maria Cimarra (50) koji je glumio Juana Reyesa i Dannu Garciu (43) koja je utjelovila Normu Elizondo. Naravno, osim originalnih glumaca, u drugoj sezoni naći će se i nova lica koja će dodatno animirati projekt Telemundo.

Trenutno se vrlo malo zna o tome što će se dogoditi između glumaca u novim epizodama. Poznato je da su Óscar Reyes i Jimena Elizondo u braku. Je li brak opstao godinama? Imaju li djecu? To će se uskoro otkriti. Tko jedva čeka?

Možda vas zanima Gdje su danas glumci iz serije "Moderna obitelj"? Neki izgledaju sasvim drugačije Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@pasiondegavilanes

Komentari 0