Stars

Sjećaš li se Očajnih kućanica? Pogledaj gdje su glavni glumci danas

  • Nikada u povijesti televizije nijedna slijepa ulica nije bila epicentar više smrti i razaranja, nesreće i komedije
  • Govorimo, naravno, o kultnoj seriji Očajne kućanice koja je pratila život kućanica u izmišljenoj ulici Wisteria Lane u finom predgrađu
  • Prošlo je gotovo 10 godina od zadnje epizode serije, i provjerili smo gdje su i što rade ne samo četiri kućanice nego i njihovi supruzi s malih ekrana

Prvi put smo se upoznali s Očajnim domaćicama Wisteria Lanea 2004. te gledali smo kako se njihov život odvija osam sezona sve do 2012. Hit serija pratila je skupinu dobro udanih i u zajednici uglednih žena kroz drame iz predgrađa, bračne zavrzlame, izazove majčinstva i njihova prijateljstva - i neprijateljstva. Dok je serija sadržavala neke ozbiljnije priče (govorimo o tijelima u zamrzivačima i bebama zamijenjenih pri rođenju) tu je bilo i puno smiješanih trenutaka. Iako je prošlo gotovo 10 godina od završetka posljednje epizode, i dalje ih se sjećamo. Kako bismo proslavili, odlučili smo pogledati što glumačka postava ikonske serije radi danas. 

Možda vas zanima 7 aplikacija koje su super korisne za ljeto Rubrika Life&style Life&style

Eva Longoria: Podrška žrtvama seksualnog nasilja

Gabrielle Solis, vatrena bivša manekenka koja je postala domaćica šopingholičarka, bila je možda najznamenitiji lik od svih. Gledali smo kako je od tajne veze sa svojim vrtlarom postala majka dviju kćeri, a svo vrijeme je nosila najmoderniju odjeću u showu.

 | Autor: imdb/shutterstock imdb/shutterstock Eva Longoria

Nakon Očajnih kućanica, Eva Longoria nastavila je uspješnu glumačku karijeru, glumeći u više TV emisija i filmova, uključujući Vraške sluškinje i Djevica Jane. Longoria je također pokrenula vlastitu liniju odjeće i osnivač je organizacije Time's Up, dobrotvorne organizacije koja prikuplja novac za podršku žrtvama seksualnog uznemiravanja. Udala se za Joséa Antonia Bastona Patiñu, predsjednika Televise, najveće medijske tvrtke u Latinskoj Americi. Par je 2018. dočekao sina  Santiaga Enriquea Bastóna. 

Marichuy osim u sapunicama obožava zavoditi i u pravom životu: Razorila je brak svojoj bliskoj prijateljici Možda vas zanima Marichuy, razaračica brakova u privatnom životu: skandal zbog afere s mužem bliske prijateljice Rubrika Stars Stars

Marcia Cross: Borba s karcinomom

 | Autor: imdb/shutterstock imdb/shutterstock Marcia Cross

Bree Van de Kamp nije željela ništa više nego biti savršena domaćica i imati savršen život. Nakon kratke stanke u karijeri, Cross je glumila u epizodi Zakon i red: Odjel za žrtve 2015. godine, a kasnije se pridružila glumačkoj ekipi Quantica. Glumica, koja sa suprugom Tomom Mahoneyem dijeli kćeri blizanke Eden i Savannah u lipnju 2019. objavila je da ima rak anusa, a sada je uspješno završila s njegovim liječenjem.

Teri Hatcher: Kuharica i youtuberica

 | Autor: imdb/shutterstock imdb/shutterstock Teri Hatcher

Susan Mayer doista je izvukla kraći kraj kad su u pitanju bile tužne priče. Ne samo da joj je kuća zapaljena, već joj je suprug Mike umro u naručju nakon što im je pucano na kućni prag.  Otkako se oprostila od uloge Susan Mayer 2012. godine, Hatcher je imala ponavljajuće uloge u kratkotrajnom CBS-ovom sitcomu Neobičan par i Superdjevojka, istovremeno pružajući glas Dottie u Disneyevom animiranom filmu Avion. Također je razvila ljubav prema kuhanju i pobijedila u blagdanskoj epizodi Chopped. Pokrenula je YouTube kanal "Loveći promjenu" u siječnju 2018. kako bi pomogla svojim gledateljima da naprave "pozitivne promjene u svom životu, zdravlju i stavu."

Felicity Huffman: Zatvor zbog mita

 | Autor: imdb/shutterstock imdb/shutterstock Felicity Huffman

Kad kažemo da je Lynette Scavo imala puno toga na tanjuru, mislimo puno. Osim što je odgojila petero djece (uključujući dva vrlo nestašna dječaka blizanca), Lynette se nosila s napadom raka i otela ju je tinejdžerica ubojica. Nakon svoje uloge u seriji, Huffman je zaradila tri uzastopne nominacije za Emmy za izvrsnu glavnu glumicu za ulogu u Američkom kriminalu. Potom je nastavila glumiti u seriji Get Shorty i Kada nas vide. No, glumica je 2019. godine dospjela na naslovnice kada je optužena da je nekome platila 15.000 dolara za polaganje fakultetskog ispita za kćer. Huffman se izjasnila krivom za prijevaru i osuđena je na 14 dana zatvora.

Nicollette Sheridan: "Razvod" od serije i razvod od muža

 | Autor: imdb/shutterstock imdb/shutterstock Nicollette Sheridan

Edie Britt koju su scenaristi serije opisali kao "najgrabežljiviju razvedenu osobu", zasigurno je začinila stvari na Wisteria Laneu. Sheridan je imala buran odlazak iz serije. Podnijela je tužbu protiv redatelja i ABC-a u iznosu od 20 milijuna dolara 2010. godine kada je navodno tvrdila da ju je redatelj Marc Cherry napao na snimanju i nepravedno raskinuo ugovor; slučaj je okončan dvije godine kasnije. Otkako je napustila seriju, glumila je u filmovima i nakratko se pridružila glumačkoj postavi CW's Dinastije. U prosincu 2015. udala se za Aarona Phypersa, no ubrzo je podnijela zahtjev za razvod.

Prošle su čak 23 godine od prve epizode talijanske serije ''Čarolija'', čega se najviše sjećaš?

Ricardo Antonio Chavira: Loš momak, a poštenjačina

 | Autor: imdb/shutterstock imdb/shutterstock Ricardo Antonio Chavira

Gabrielin suprug Carlos bio je prilično loš momak. Ne samo da je zamijenio njezine kontracepcijske pilule kako bi je prevario da zatrudni, već je poslan u zatvor zbog zločina iz mržnje nad dvojicom homoseksualaca. Od tada je imao ponavljajuće uloge u SkandaluDjevica Jane i Dijeta Santa Clarita. U listopadu 2019., nakon što je njegova bivša suradnica Felicity Huffman osuđena na samo 14 dana zatvora zbog skandala sa ispitom na fakultetu, na Twitteru je izrazio svoje razočaranje zbog blage kazne.

James Denton: Od kućanica do vještica

 | Autor: imdb/shutterstock imdb/shutterstock James Denton

Mike Delfino bio je najzgodniji muškarac Wisteria Lanea i prvo se preselio u to područje u potrazi za nestalom suprugom. Kasnije u seriji se ženi Susan Mayer i imaju zajedničkog sina. No, par nije živio sretno zauvijek, a Mike je ubijen na kućnom pragu nakon što je pokušao pomoći susjedu. Nakon serije dobio je glavnu ulogu u serijskoj adaptaciji popularne filmske franšize Dobra vještica. Također se pojavljivao u filmu Vraške sluškinje, a gostovao je u NCIS: New Orleans.

Možda vas zanima Nije ukrala ime kraljici nego meni! Meghan bivša prijateljica optužuje da je ime Lilibet prisvojila od nje Rubrika Life&style Life&style

Doug Savant: TV karijera i miran obiteljski život

 | Autor: imdb/shutterstock imdb/shutterstock Doug Savant

Lynettein suprug Tom ima veliku krizu srednjih godina u trećoj sezoni koja dovodi do jedne propale pizzerije i propalog braka. Tom pronalazi ljubav s drugom ženom, ali nakon godinu dana odvojenosti, on i Lynette odluče se pomiriti. Savant je glumio u TV emisijama, uključujući Zločinačke umove, Škorpion i 9-1-1 otkako su Očajne kućanice završile, ali je inače ostao izvan pozornosti javnosti. Ima četvero djece: Ariannu i Madeline s bivšom suprugom Dawn Savant, te Jacka i Lucy sa suprugom Laurom Leighton.

 

Photo: imdb

Komentari 0