Life&style
Swifty Scooter

Kruzanje gradom nevjerojatno je chic otkako su se pojavili Swifty romobili

  • Swifty romobil nije samo prijevozno sredstvo, već i modni dodatak
  • U njegov retro izgled i paletu boja zaljubit ćeš se na prvi pogled, no ima i još jednu prednost
  • Dok je većina romobila na tržištu namijenjena vožnji gradskim ulicama, Swifty romobile slobodno možeš voziti offroad i po puno manje pitomim terenima

Malo je koje prijevozno sredstvo u toliko kratkom vremenu osvojilo srca tolikog broja ljudi diljem svijeta, pa tako i kod nas, kao što je to pošlo za rukom romobilima, točnije njihovim električnim primjercima. Prema studiji koju je proveo Populus, bicikli, mopedi i romobili posljednjih su godina iz dana u dan sve popularniji, a upravo mi žene, kaže studija, imamo pozitivniju percepciju romobila od muškaraca, iako ih rado vozimo i jedni i drugi. Što je razlog tome? Romobili su sigurniji pa ih mi žene radije biramo, a i izbor odjeće nas kod vožnje romobila ne ograničava u onoj mjeri koliko to čine bicikli.

Ako ti je uz sve navedeno jedan od važnijih faktora estetika, teško da ćeš pronaći romobil koji će te oduševiti više nego neki iz šarolike Swifty lepeze. Osim što dolaze u neodoljivim bojama, izuzetno su lagani, izdržljivi i ručno izrađeni, a najpopularniji modeli ovog brenda oni su koje se vozi na nožni umjesto električnog pogona, što je samo dodatni benefit za tvoje tijelo i zdravlje.

Janko Popović Volarić išao je bicklom na more, od Zagreba do Splita Možda vas zanima Biciklom na more: Janko Popović Volarić odvozio je 450 kilometara od Zagreba do Splita! Svaka čast! Rubrika Stars Stars

Priča koju Swifty Scooters i danas uspješno pišu započela je prije 12 godina kada su Jason i Camilla Iftakhar odlučili svijetu ponuditi sportske proizvode koji će im život učiniti zabavnijim i urbanijim. Mi bismo svakako dodali i kudikamo modno osvještenijim.

Swifty Scooter | Autor: Instagram @swiftyscooters Instagram @swiftyscooters

 

Upravo je Jason prvi na svijetu dizajnirao prvi sklopivi romobil za odrasle - SwityONE MK1, a prve su prototipove osobno isprobali na ulicama Londona. Vrlo su brzo nakon toga u svojoj radionici u Manchesteru krenuli s proizvodnjom i sastavljanjem SwiftyONE modela koji je izazvao salve pohvala na Tjednu dizajna u Londonu 2011. godine, a samo godinu dana kasnije stotine su prvih kupaca diljem svijeta zaplovili ulicama gradova s više stila no što je itko ikada prije toga vidio. 

Uz romobile namijenjene svakodnevnim potrebama do onih posebno sastavljenih za avanturističke izlete poput spuštanja romobilom s Mount Snowdona, ovaj je brend postavio temelje pravog alternativnog sportskog brenda. 

Možda vas zanima Pogledaj bicikl princeze Diane kojeg je kraljevska obitelj proglasila sramotnim - prodaje se na aukciji! Rubrika Stars Stars

Što zbog činjenice da su Swifty romobili izgledom uvjerljivo najšarmantniji među konkurencijom, što zbog toga da su zdrava i ekonomična alternativa za kratka putovanja automobilom, ovi su visokokvalitetni romobili mnogima dali slobodu kretanja, a otkako su 2017. u ponudu uvrstili i električne romobile, njihovi elegantni modeli diljem svijeta prepoznatljivi po 16-inčnim kotačima postali su omiljeno prijevozno sredstvo mnogima.

 

Osim što baš zahvaljujući velikim kotačima odlično izgledaju, Swifty romobili stabilniji su i sigurniji za vožnju od bilo kojeg drugog romobila na tržištu. Za razliku od ostalih brendova, njihove romobile bezbrižno možeš voziti i po terenskim stazama i zemlji, a odlična vijest je da ih možeš kupiti i u Hrvatskoj otkako je samoborski dućan biciklima ‘Kako ide’ postao njihov ekskluzivni zastupnik. Svi njihovi proizvodi dostupni su na našem tržištu i putem njihovog web shopa, a garantiramo da će ti najveća muka biti odlučiti se za boju i dizajn. Ipak, ne sumnjamo da ćeš vrlo brzo ugledati svog favorita.

Photo: Instagram @swiftyscooters

Komentari 0